Sammen kan vi flytte fjell!

Jeg tenkte jeg skulle dele noen tanker rundt det som skjedde i helgen, i Paris.

Egentlig ville jeg ikke snakke noe om dette, da jeg er redd for å fokusere på det som er negativt, da det er nettopp det som oftest skjer når det skjer noe så grusomt som terror. Det finnes virkelig ikke noe styggere enn handlinger utført i ren hat. Samtidig så ser jeg at jeg nettopp bør snakke om dette, for å hjelpe oss frem i riktig retning.

Jeg har ikke villet være med på det negativet fokuset som har spredd seg over hele verden. Mennesker har lett for å fokusere feil i denne typen situasjoner hvor vi bør vise ondskap med kjærlighet. Mange av oss fokuserer i stedet på hat, og hevn. Vi fokuserer på frykt.

Jeg har ikke ønsket å følge med på nyhetene fordi jeg mener at det ikke er måten å hjelpe til på. 

Men det betyr ikke at jeg ikke har empati, og lider for de som har blitt påvirket. Jeg har fått med meg hva som har skjedd. Jeg har lest avisen, og så har jeg måttet legge det fra meg. Det de fleste ikke vet er hvordan denne typen situasjoner påvirker oss innvendig. Det er ikke sunt for oss. Vi leser hendelsene opp og ned, hver eneste dag, de grusomme detaljene, som brenner seg inn på netthinnen vår. Setter seg godt i oss, uten at vi selv vet hvor godt det egentlig setter seg, og hvilken skade det har på oss.

Dere vet hvordan vi ikke skal sette barn foran voldelige filmer, fordi de kan ta skade av det? Det samme gjelder oss voksne. Vi kan ta skade av det. Det betyr ikke at vi ikke skal holde oss oppdaterte, men vi bør ikke gjøre mer enn nettopp det. Oppdatere oss på det viktigste, og deretter ta avstand. Vi kan gjøre en jobb langt vekk fra media. Fokuserer vi alle på det negative som skjer, så er vi med på å skape mer av nettopp det som skjer. Tankenes kraft handler ikke kun om det å tiltrekke oss det vi vil ha, nei det funker også som en magnet når vi fokuserer på det vi IKKE vil ha. Og den er ENDA sterkere enn det vi vil ha, da det vi frykter er så mye sterkere, enn det vi vil ha av materialistiske ting.

Og dette er skummelt.. For akkurat nå skjer det så mye grusomheter rundt om i verden, og vi alle tenker på at vi ikke vil ha mer av det. Vi frykter, og vi gir dette så mye energi, at vi rett og slett er med på å skape mer. Jeg vet dette høres ut som galskap. Men dette er også ren fysikk. Tanker vi sender ut, fungerer som en magnet, og vi tiltrekker oss nettopp det.

Tenk hvor mange millioner mennesker som frykter, og er redde! Vi gjør det ikke med vilje. Vi bare vet ikke bedre.

Jeg vet at jeg kun kan påvirke i en så liten skala, men jeg det betyr ikke at jeg ikke vil prøve.

Den ENESTE løsningen for å få slutt på all elendigheten er at vi ALLE må endre fokus. Vi må slutte å frykte. Vi må alle sende kjærlighet til alle de onde menneskene der ute, for å prøve å avvæpne dem. Ikke tenk at det er umulig. Tanken umulig i seg selv er så destruktiv, at jeg grøsser bare av tanken på at Oliver skal vokse opp i et samfunn hvor vi selv mener at vi er fortapte. Vi er fortapte dersom vi tror at vold er det som skal løse verdens situasjonen nå. Og det kan vi bare ikke la skje! Vi er vet egentlig bedre enn som så!

Sammen kan vi klare ABSOLUTT ALT! Og alt må starte i det små. Sånn er det bare. Men dere kan alle hjelpe til med å spre kunnskapen videre. Livene våre, og til barna våre er avhengig av at vi alle begynner å åpne øynene og ser at vi kan ha en enorm påvirkning. Sosiale medier kan ha en enorm påvirkning, og dere kan hjelpe til med å spre kunnskapen. Spre kjærlighet, og unne dine verste fiender en bedre fremtid, fremfor hat. Vi må det for å overleve.

Kunnskapen om at vi alle er lys. Vi alle er kjærlighet. Og om dere bare hadde vist hvor mektig kjærlighet er, og hvor stor påvirkning vi kan ha på verden om vi alle begynner å stå sammen, så kan vi flytte fjell!

Vi må begynne å tro på oss selv. Vi må se hvilken makt vi alle sitter på, om vi bare går sammen i tankene. Tankene om fred.

Husker dere hvilken magi vi klarte å skape etter Utøya hendelsen? Hvilken enorm kjærlighet vi alle følte etter at vi kom sammen? Tenk hvis vi kunne klare dette på verdensbasis med litt tid?

Dette kan vi klare! Det handler om noe som er så langt større enn oss. Universet. Vi sitter på verktøyet for å skape fred. Hadde vi bare hatt troen på oss selv.

Slipp all frykt, unn din værste fiende kjærlighet. Gjør det fra idag. Vi kan ikke bekjempe hat med hat, den kan kun bekjempes med kjærlighet. Vi kan ikke bekjempe mørke med mørke, den kan kun bekjempes med lys. Dette vet vi egentlig. Så hvorfor gjør vi ikke noe med det? Skal vi stole på at de autoritære gjør dette? Nei, der vet vi også veldig mye bedre, da de faktisk ikke vet bedre.

Ikke tenk på hva alle andre rundt deg tenker. De må klare seg selv. Det må starte med deg, så jobber vi oss gjennom. Vi som skjønner at hat ikke bekjempes med krig, og må begynne å gjøre en jobb fra vårt eget hjerte. Hjertet som er verdens mektigste kriger mot alt det onde.

Ha tro på hva dine tanker, og din kjærlighet kan gjøre for verden! Det gjør ikke noe om vi starter i det små. Ett sted må vi starte…

Begynn idag! Ta kontroll over tanker og følelser, og begynn å jobb med å skape fred i verden. Ha troen på at DU kan bidra til å skape fred i verden, og overtal dine nærmeste til å ha troen på seg selv. Til å tenke positivt, og til å gjøre alt med kjærlighet. Unna alle rundt oss kjærlighet.

quote be the light

Så sprer vi det videre..

Jeg skal gjøre alt jeg kan for at Oliver skal vokse opp i en bede verden.

Skal du…?

Del gjerne videre, samme kan vi klare ALT!

<3

1 Comment

  1. Ann Helrn

    Takk, for et flott innlegg. Det er så viktig budskap du kommer med. Vi må starte med oss selv, det er da ‘mirakler’ og positivitet skje. ❤

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *