Julegavetips med baktanker til både han og henne!! ;)

Nå er det snart jul igjen, wohoo! Elsker julen! All den kjærligheten som er i juletiden er til å se, og føle på. Kanskje ikke akkurat i siste julestria, men når lille julaften kommer så senkes roen i vår familie, og vi bare koser oss. I år skal vi være med Jesper familie, ettersom vi var med min familie ifjor. Deretter reiser vi på fjellet med min søster, og hennes kjæreste, og deres lille Emily i romjulen. Beste juleferien for meg er på fjellet. Men vi kan snakke mer om dette nærmere jul, akkurat nå er det julegavetips som står for tur 😀

Det florerer med julegavetips allerede, men jeg tenkte likevel at jeg skulle komme med mine tips, da vi alle har forskjellig smak, og ikke minst tipser forskjellig 😀

Først vil jeg tipse om den enkle gaven til en som betyr noe mer <3 En gave med betydning. Derfor legger jeg ved 3 av mine favorittbøker. Disse bøkene er den perfekte gave til en venn, kone, eller en mann som ønsker å lese en bok hvor du sitter igjen med en fantastisk historie, forståelse for noe mer, og følelsen av å gå litt dypere. Disse bøkene har virkelig preget mitt liv. De er basert på sanne historier (unntatt Paulo Cohelo sin, men den har et budskap basert på erfaringer).

Skjermbilde 2015-11-13 kl. 14.23.48
Himmelske samtaler//Den niende innsikt//Pilgrimsreisen//

Gaven til han…

Under finner dere noe jeg mener er gaver som garantert vil gi glede. Til mennene har jeg fått hjelp av Jesper til å finne gaver, som han selv ville blitt kjempe glad for. Det er gaver til de som ønsker å ta vare på seg selv, liker/eller ønsker å være mer i aktivitet.

Salomon joggesko; med Gore Tex, og en helt annen teknologi enn vanlige joggesko. De er altså vanntette, og kan brukes like mye på asfalt, som i terreng. Både jeg og Jesper har skoene selv, og derfor anbefaler vi de på det sterkeste. Koster kun 1200 kroner også, som i tillegg er langt billiger enn vanlige joggesko, og er i tillegg noe av det beste!

Pulsklokke; Suunto pulsklokker er vår favoritt. Pulsklokker er små hjelpere til å få en bedre helse, og det er ikke noe som er kulere da enn å ha en fresh pulsklokke 😉

Pysj fra Bjørn Borg; Alltid en vinner!

Fjellreven turbukser; Jesper går alltid med sine i helgen. Uansett om han er i garasjen, eller på tur med hunden. De er faktisk sykt sexy på, fin passform, og kule farger å velge imellom. Viktig å se litt fin ut i skog, og mark også! 😉

Tøfler; Jesper ønsker seg de under. Så da slang jeg med de på listen. Prisen er kun 650 kroner for ordentlige Sheperd tøfler, så disse er alltid en vinner, om det er en gave til mannen, eller kanskje til en far/bror?

julehgave til han
//Bjørn Borg Pysj//Salomon sko//Fjellreven bukse//Suunto klokke//Tøfler//

Til henne…

Ah, hva skal man gi kvinner som idag har så og si alt?

Jeg har noen få forslag, som i hvertfall hadde gjort meg glad! 😀

Pulsklokke; Sukk.. Denne pulsklokken er superfin! Samme merke som til menn, Suunto. Husk å få med deg pulsbelte om du velger denne finne klokken. Super til de som ønsker å komme i bedre form, men massevis av kule programmer, og teknologi.

Marne By Thune; Dette armbåndet fikk jeg akkurat selv av Jesper. Det er i rosegull, men kan fås i sølv, og gult gull også. Jeg har gravert inn Oliver på mitt, og tar det aldri av meg. Bak på armbåndet står det gravert fra før “Because I love you”. Fin gave!! Og koster kun 5-600 kr. (Egen gravering koster 200 ca)

En opplevelse; Dette er jo alltid den beste gaven egentlig. Gi den du er glad i noe hun kan sette pris på. Feks et spaopphold, en tur på fjellet med vin, og god mat. Kanskje en helgetur til utlandet? Dette er et godt tips til deg som vil piffe opp forholdet, og skape minner for livet <3

Bag; Jeg elsker bager! Og denne bagen er superfresh. Den er 30 liter (kan fåes i større), og er perfekt til en helgetur med venninner på fjellet 😉

Salomon joggesko; med Gore Tex, og en helt annen teknologi enn vanlige joggesko. De er altså vanntette, og kan brukes like mye på asfalt, som i terreng. Både jeg og Jesper har skoene selv, og derfor anbefaler vi de på det sterkeste. Koster kun 1200 kroner også, som i tillegg er langt billiger enn vanlige joggesko, og er i tillegg noe av det beste!

Linker til alt finner du under 😀

til henne
Suunto klokke//Marna By Thune//HH Bag//Salomon sko//

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *