Idag gir jeg dere 20% avslag på alt dette! :D (for store OG små)!

(Obs inneholder sponsede produkter)

Denne rabattkoden har jeg ventet lenge på å få gi til dere. Og endelig har jeg fått den!

Hele 20% avslag får dere, om dere bruker koden “supercaroline20” i nettbutikken www.familiebutikken.no

20% er kjempe mye for oss foreldre!

Sist jeg handlet i nettbutikken, så gikk jeg litt amok, og endte opp med handle for mye mer enn jeg skulle, så sånn sett så vær forsiktig. De har farlig mye fresht, til både liten og stor. Farger gjør noe med meg, og ettersom nesten alt var i farger, så kan dere tenke dere min “frustrasjon” 😉

Jeg handler alt av klær både til meg;

Caroline_Wergeland_023612068586_10153082780541867_8795463667527155581_oCaroline_Wergeland_0182

mannen min (han er for busy til å la seg avbilde dessverre), og lille Oliver

Caroline_Wergeland_0026Caroline_Wergeland_0300Caroline_Wergeland_0078 kopi

Alt finner jeg i en og samme nettbutikk.

De har alt av inne, og ytterklær, og alt til en rimeligere pris enn det jeg er vant til i andre nettbutikker.

Jeg anbefaler dette med god samvittighet, da jeg stadig vekk er på jakt etter tilbud, for å ikke bli lut fattig av alt som skal handles inn til feks Oliver som stadig vekk trenger nytt tøy. Han vokser jo ut av alt i rekord fart!

Ta turen innom www.familiebutikken.no da vel, og se hva det er jeg prater om!

Og husk koden “supercaroline20” så får du 20% avslag på alt du handler!

Ha en fantastisk kveld! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *