Nå bobler det over av små sommerfugler i magen!!!

Takk kjære sjaman. Du gjorde noe med meg. Du hjalp meg å hjelpe meg selv. Komme meg ut av en litt dårlig spiral. Den varte ikke lenge, men jeg lar det aldri gå lenge når jeg kjenner at noe ikke stemmer. Jeg er for bevisst til det. Og nå er jeg på nett. Sånn virkelig på nett. Koblet på. Og jeg har det så fint! Sommerfugler i magen. Roen.. Den enorme roen.. Ah, for en fantastisk følelse. Og vet dere hva? Bloggen når nye høyder samtidig! Og det er ikke tilfeldig. Når min energi er dårlig, kan jeg skrive så mange innlegg jeg bare vil, men lesertallet vil bare ikke opp. Når min energi er på topp, da kommer leserne. Verdt å tenke over, med tanke på hva jeg skrev i går? 

IMG_7618

Så nå er det ingen vei tilbake. Dette er min hverdag nå. En åpen bok. Full av spiritualitet, og søken etter alt som er der ute. Utforske mer. Og jeg skal dele alt. Jeg skal faktisk fortelle dere om fullmånen som var i oktober imorgen, da den virkelig påvirket veldig mange mennesker, som kanskje ikke engang vet at månen faktisk kan gjøre noe sånt. Oktober månen var noe av det kraftigste, og det jeg har lest om hvordan den nå påvirker oss videre skal jeg dele med dere. Kanskje dere vil forstå litt mer, og kan skjønne hvordan dere kan utnytte dette til deres fordel. Det er virkelig magisk! Vi alle kan få så mye mer “kontroll” over hva som skjer rundt oss, ved å bare følge litt ekstra godt med. Med kontroll så menes det faktisk at du skal slippe alt, og stole 100% på det som skjer rundt deg. At alt som skjer er til ditt eget beste. Stoler vi på det gjør universet alt i sin makt for å gi deg det du vil ha. Sniker frykten, og bekymringer på, ja da er du din egen “lykke” smed (eller ulykke…). Jeg skal dele dette med månen imorgen, så gled dere!

Nå skal jeg vaske hus, ta min rompeøkt, og så bærer det til Hønefoss til svigers for helgen. Det blir masse god mat, godt selskap, og Oliver skal få leke masse med sin farmor, og tante. Han skal til og med sove oppe hos de, mens vi sover alene i leiligheten under. Lykke! 😉

Ha en fantastisk helg fine mennesker! 😀

IMG_7668

8 Comments

 1. Utrolig god lesning, det er mye sant det du sier. Det har skjedd så mye denne måneden på godt og vondt. Men noen ganger trenger man bare å tenke på at universitetet styrer det hele. Glad du har fått tilbake ALL energi, nå ble jeg inspirert

  1. Ikke sant! Vi alle trenger å minne oss på det iblant, men jeg skal nå være kjempe flink på å ikke bekymre meg. Stole på universet 100%! Så får vi se da 😉 Ha en fantastisk helg, og tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere 😀

 2. Ingrid-Anne

  Om en er negativ blir andre negativ er man posetiv blir andre posetiv Får beskjed om at mange liker å jobbe med meg for har de en dårlig dag er jeg posetiv så de snur om og får en super dag ha en super fin helg og nyt å sove “lenge”

  1. Helt riktig!! Og det merker jeg og:) Men nå skal jeg spasse ekstra gidt på å bare være blid og glad! Har jo ingen grunn til å la være 😉 Ha en kjempe fin helg IA❤️

 3. Takk det samme Renate❤️

 4. Bunny Trash

  Rompeøkt??? 🙂 🙂 🙂

 5. Nysgjerrig

  Hei Caroline,

  Lenge siden jeg har kommentert her. Det var jeg som var nysgjerrig på 5.:2 og ville ha innlegg om ullgensere tidligere i høst. Det er jo en evighet siden nå, og jeg har ørlitegran dårlig samvittighet for at jeg ikke takket for ullgenser-innlegget. Det var knallbra, og jeg kjøpte meg to fine ullgensere i etterkant. Bare synd det er så varmt om dagen- får jo aldri brukt de 😉

  Jeg har selvsagt fortsatt å titte innom bloggen din for å oppdatere meg på uleste innlegg. Og det er så bra. Har alltid en god følelse etter å ha lest det du skriver. Innimellom klikker jeg innom andre innlegg fra UI-bloggere når det er linket fra din blogg. Må si at du overgår dem alle sammen. Du har den perfekte miksen av tema. Trening og litt hverdagslig pjatt (det hører også med)i kombinasjon med refleksjoner. Mange har lett for å gå i klisje-fellen når de reflekterer over livet, eller rettere sagt prøver å reflektere over livet, i bloggen sin. Men det gjør ikke du. Det er ekte og ærlig.

  Da du begynte å skrive mer personlig på bloggen tidligere i høst var jeg redd du etterhvert skulle gå tom for tema å skrive om. Men det gjør du jo ikke. Nå har jeg kost meg med kaffekopp på sengen og alle dine blogginnlegg fra uken som er gått. Du har gjort meg klar for å møte helgen med ekstra energi og livslyst. Har en god porsjon av det fra før, men du har gitt meg ytterligere påfyll. Er sikker på at det er flere av dine lesere som mener det samme.

  Ønsker deg en god helg 🙂

  1. Hei “Nysgjerrig”!

   Herregud, jeg beklager på det sterkeste sent svar. Jeg har ikke sett kommentaren før nå! Den har bare godkjent seg selv, og da har jeg veldig liten sjans til å se de. Så beklager, da dette er en kommentar jeg virkelig skulle ønske jeg hadde sett med en gang. Jeg blir helt paff jeg. Så utrolig fin kommentar tror jeg aldri jeg har fått. Å få høre at du mener at min blogg er best? Jeg har ikke ord, annet enn å si at jeg er utrolig rørt, og takknemlig for at du synes det. Jeg setter så enormt pris på tilbakemeldinger, og dette e vel en drømmekommentar for en blogger å få!! <3

   Jeg har vært redd selv for å havne i fella, helt ærlig, og derfor har jeg prøvd å være ekstra påpasselig på å finne nye spennende temaer, og alltid være sann mot meg selv.

   Så virkelig, TUSEN tusen takk for den beste kommentaren jeg noen gang har fått. Nå ga du meg masse påfyll ihvertfall 😉

   Ha en fantastisk kveld, og tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere, det betyr alt <3

   God klem fra Caroline

   Jeg vet ikke helt hvor jeg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *