Slik tiltrekker du deg ALT du drømmer om, og kan slutte å jage ;)

Jeg har vært en del av dette jaget. Litt for ofte. Jeg kan ikke lyve, jeg elsker komfort, og jaget har sneket seg på til tider. Men det er jo helt feil. Misforstå meg rett, jeg kan fint ligge i en hytte på stranden i India, med kun en seng og et hull i bakken til do. Det går helt fint. Men er litt for glad i luksus, og komfort og. En helt ærlig sak. Og derfor har jeg følt på det jaget av å måtte prestere, og søken etter mer penger. Så feil som det kan få blitt. Jeg har skjønt det nå.

Men.. I det siste har jeg, som dere vet, tenkt MYE! Dere som følger meg på snap tror jo kanskje at det har rabla helt for meg. Men jeg liker det. Elsker prosessen jeg er i nå, for i prosesser så kommer man jo frem til konklusjoner, og man beveger seg fremover. Det er den beste følelsen. Jeg føler at jeg har skiftet fokus til det som betyr noe, i stedet for å miste fokuset helt, på ting som overhodet ikke betyr noe. Dette jaget.

Dere vet hva jeg tenker på, ikke sant? Jaget etter å bli noe mer. Jaget etter å tjene masse penger så vi kan kjøpe oss alt vi bare kan drømme om. Alt det materielle som egentlig ikke betyr noe. Fine biler, fine leiligheter/hus, hytter, klær. We want it all. Vil vi ikke? Samtidig må vi tilfredsstille alle andres forventninger til oss. Og de forventningene er ikke som før. Nei, før i tiden var det helt andre forventninger. Da handlet det mer om å skape et hjem, få familie, og fø denne familien. Nå skal vi alle bli noe. Noe mer. Noe stort. Hvis ikke har vi omtrent feilet. Så slitsomt, og for en byrde å ha på skuldrene! Men dere, jeg har faktisk trikset for å tiltrekke deg alt, samtidig som du slapper “helt” av.

Men først må jeg stille dere et par spørsmål. Om det jaget. Hva gjør det egentlig med oss? Har dere tenkt over det? Hvor mye oppmerksomhet, og fokus det faktisk får fra oss? Vet du hvor ødeleggende det egentlig er?

Men nå skal jeg fortelle dere en hemmelighet. I den spirituelle verden, så er dette jaget noe som bare dytter det vi vil ha enda lenger unna. Å ville ha mer penger, og være litt misunnelig på de som har råd til det allerede, gjør at vi frastøter det vi faktisk vil ha. Å tiltrekke seg det vi vil ha, krever at vi er i balanse, i fokus på å leve i nuet, og sende ut tanker om at du er takknemlig for alt du allerede har. Egentlig det motsatte av det vi tror. Bekymringer, og jag, det fungerer bare som en negativ magnet. Er du lykkelig her og nå, ja da vil det du egentlig ønsket komme som perler på en snor. Kunsten er å kvitte seg med tankene vi har om hva vi vil ha. Hva vi mangler. Hvordan vi egentlig vil være.

Her er nemlig trikset jeg har lært for å klare å slappe helt av i hodet, og samtidig jobbe med det du vil ha. Og dere, det funker!!

Her er nøkkelen;

1; Finn frem et ark.

2; Skriv ned alt du vil ha på dette arket. Ikke skriv penger, men skriv da hva du vil ha konkret.

3; Se på denne lappen HVER morgen, HVER dag midt på dagen, og HVER kveld før du legger deg.

Klarer du dette? Og samtidig slutte å tenke på annet enn å være takknemlig, leve i nuet, og smile og være glad. Har vi en avtale?

Konklusjon! Nå må vi begynne å leve i nuet, fokusere på det vi bør fokusere på her og nå, og være takknemlig for alt vi har vil tiltrekke oss mer av det gode. Vær åpen for at ALT kan skje i fremtiden, og at du bare gleder deg til alle de positive overraskelsene som venter. Gjør det som gjør deg lykkelig nå, det skaper bare mer av det som gjør deg lykkelig. Så legg vekk jaget. Sett pris på alt du har, og vit at vi er alle utrolig heldige. Ikke bekymre deg, eller jag, du vil få alt du drømmer om, om du bare er lykkelig, og gjør det som det er meningen at du skal gjøre. Samtidig vil den lille lappen du nå skal lage, skaffe deg det du vil ha. Don´t worry.

Høres kanskje enkelt ut? De universelle lovene er utrolig enkle. Og de fungerer som bare rakkern.

Er du klar for å endre livet ditt, og tiltrekke deg alt du bare drømmer om, uten å bruke en eneste tanke på det? 😉 YEAH!!!! 😀

2 Comments

  1. Tusen takk for dette inspirerende innlegget – Listen er laget – jeg starter nå – en sånn påminnelse som dette trenger man hele tiden. Takk:) weeeeeee. ( fin rompe får jeg også – så nå er jeg igang.)

    1. Å så gøy!! 😀 Lagde ny liste idag selv, så nå kjører vi igang sammen 🙂 No more fear, og bare fryd og gammen 😉 Masse lykke til! Heier på deg, og rompa di!!! 😉

      God klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *