Nå er vi skikkelig crazy for å redde ekteskapet!!!

Først må jeg bare få si TUUUSEN takk for alle kommentarer, meldinger, og mailer etter gårsdagens mail! Herregud for en respons. Det var helt tydelig at dette var riktig å gjøre. Jeg har prøvd å svare så mange som mulig idag, og dere som fortsatt ikke har fått svar, jeg skal rekke de siste imorgen <3 So sorry, det ble bare veldig mye!!

Livet er magisk. Magisk på godt og vondt. Hver dag er et mirakel. Må minne oss alle på å være takknemlige. Tenk på alle de som ikke har det så godt som oss. Alle som er på flukt fra krig. Det er uvirkelig. Så vi må alle huske å være takknemlige.

Så var det ekteskapet. Det har vært mye følelser i sving i det siste.. Mitt/vårt perfekte forhold har hanglet litt. Ikke fordi kjærligheten ikke er der, men fordi hverdagen har møtt oss veldig. Det kan skje de beste. Vi har ingen tid til hverandre, og vi har virkelig ingen som har tid til å hjelpe oss med barnepass. Og etter såpass mange måneder med så lite tid, så lite søvn, og så mye jobb, så går det dessverre utover forholdet.

Vi tok derfor et alvorlig oppgjør i helgen. Det var tårer, snørr, og usunn mat. Alt som må til for å snakke om følelser. Og jammen kom vi ikke frem til en løsning. Må bare le når jeg nå skriver det. De fleste av dere husker kanskje at vi akkurat har bygget hus? Ett helt år har vi bygget, vårt helt eget hjem, på vakre Nærsnes. Og vet dere hva? Vi har bestemt oss for å selge.

Ja, vi skal selge!!!

Vi må være litt gærne. Vi klarer ikke dette a4 livet vi, og må gjøre noe mer. Så vi selger. Vi selger, og slenger oss på et nytt prosjekt i nærområdet, samtidig som vi kommer til å investere i to andre leiligheter. Alt med den samme kapitalen, og lånet vi har nå. Det vi bor i nå er bare idioti å sitte på, da det har kostet oss mye penger, som mye heller burde vært investeringer i noe mer. Å investere i eiendom vil frigjøre oss fra masse utgifter, gi oss frihet til å reise masse, og rett og slett få råd til å leie inn litt hjelp. Er kanskje ikke noe de fleste gjør for å spice opp forholdet, men vi trenger det. Drastiske tiltak, som gir oss adrenalin, og spenning. Vi trenger å ha felles prosjekter, som vi kan glede oss over, og bygge sammen. Huset var det. Og nå er vi rastløse, og vil mer. Er vi gærne? Ja, helt klart. Men jeg er den jeg er. En rastløs sjel, som bare vil skape, og føle at jeg lever. Samme er Jesper. Vi er ikke personene for et a4 liv. Oliver er såpass liten at det er nå vi har sjansen, før er han er gammel nok til å gå på skole.

Så sånn gikk vår helg!

Jesper ler av hvor gal kone han har. Men han elsker det. Uten meg hadde han grodd fast sier han. Free spirit er jeg, og jeg lar meg ikke stoppe av samfunnsforventninger, nei takk!

Her skal det selges, og vi starter på nytt igjen! Blir spennende. Sommerfugler i magen.

Noen flere som tør å være litt vågale for å få en mer spennende hverdag?? 😀 Bare å slenge seg på trenden, haha 😉

2 Comments

 1. Trine - Klisjéhjemmet

  Ååh, for noen fine nyheter Caroline! Så glad for at dere har funnet en løsning som passer for dere og nei, jeg syns egentlig ikke dere er gale. Dere er løsningsorienterte og det er tydelig at dere evner å løse utfordrende situasjoner. Heier på dere og gleder meg til å følge med på neste kapittel 🙂

  Stor klem fra meg <3
  Trine på Klisjéhjemmet
  http://www.klisjehjemmet.no

  1. Tuusen takk fine Trine!!:D Livet er morro for tiden!! Hvordan går det med deg/dere og oppussingen? Følger med litt vettu, sykt spennende 😉
   Heier på deg og snuppelupp, og håper jeg får se deg snart! NÅ er det på tide!! Ha en fantastisk helg! <3 God klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *