Jeg blotter meg selv helt nå…

Herregud for en fredag.. Eller for noen to uker! Men endelig fikk jeg bekreftet alt jeg har følt i det siste.. Noe holder på å skje med meg, og jeg bare visste det. Og skal det skjer forandringer i livet mitt. Og det vil dere også se. Jeg skal åpne meg mer.. Dele på et annet plan..

I går fikk jeg endelig kommet til denne sjamanen, som jeg har blitt anbefalt for et par uker tilbake. En sjaman er en person, et medium, som kan hjelpe deg med å sortere ut tanker, og følelser, fordi hun har utviklet sine evner, slik at hun kan se ting vi ofte ikke klarer å se, og føle det vi føler, og få svarene vi leter etter. Som hun selv sier, så sitter man alltid med svarene selv, men når det blir for vanskelig å finne ut av det på egenhånd, så kan hun hjelpe. Ikke bare hjelper hun med å sortere litt, men hun kan bli oppsøkt av de døde, om det er noen som har noe å si til personen som besøker henne. Hun hjelper til med å helbrede både blokkeringer, og plager på kroppen. Hun blir et kommunikasjonsledd mellom ditt høyere deg, og deg, slik at du lettere kan forstå, og kanskje komme deg inn på rett spor igjen.

Mange ler sikkert når jeg skriver dette, og tror ikke på sånt i det hele tatt, men for meg er dette helt naturlig. Jeg har vokst opp med familiemedlemmer som har evner, jeg har selv kjent på mye rart selv, og jeg har tiltrukket meg venner som har evner, fordi man ofte tiltrekker seg mennesker som er lik en selv. Så for meg har dette blitt helt naturlig, nå som jeg har opplevd så utrolig mye rart i mange år nå. Man kan jo ikke la være å tro på noe man selv ser med egne øyne gang på gang. Og det er så deilig å vite at det finnes mer mellom himmel, og jord, så blir alt mye mer spennende, og man skjønner at det virkelig er et stort bilde, og at ting kanskje ikke er så tilfeldig som man skulle tro.

Timen min i går hos denne kule damen, var uansett helt spesiell. Jeg vet ikke om dere husker det, men min morfar døde i påsketider på bursdagen sin, da han snublet og datt ned trappen i huset hans. Grusom ulykke. Og han dukket opp hos denne sjamanen. Ikke da jeg var der, men dagen før! Han hadde prøvd å kontakte henne mens hun holdt på som lærer i en yogaklasse på torsdag, og måtte da dessverre be han gå, før han fikk fortalt hva han skulle si. Kjempe trist. Men det som var så morsomt var at da jeg kom til timen i går, så lå det en gul lapp på bordet hennes, hvor det stod, “bestefaren til Caroline prøvde å kontakte meg i går, og har ikke kommet over på den andre siden enda”. Trist å vite at han ikke har klart å gå over på den andre siden enda, men samtidig så fortalte hun at de ofte bruker tid på å få over, da de kan gjøre mye “arbeid” for oss som er igjen, før de går. Sprøtt? Og enda sprøere er det at mamma har følt at han ofte er rundt henne, og at hennes stearinlys driver å tenner seg på, og av, hele tiden. Og at hun har visst at det var morfar. Veldig spennende ikke sant?

Sjamanen fortalte meg at det er mye som skjer med meg nå fremover, og bekreftet det jeg har følt. Uten at jeg vil si noe mer om akkurat det. Noe vil jeg holde hemmelig. Hun sa også at jeg burde gå mye oftere tur i skogen, og kanskje finne et sted som jeg liker, for der ville jeg finne mange svar i den stillheten, og i naturelementene. Jeg så for meg en plass i skogen hos, da jeg var hos henne. Plassen var helt klar for meg. Og da jeg kom hjem skyntet jeg meg å gå en tur i skogen, hvor jeg ikke har gått før, og tror dere ikke at jeg fant den plassen jeg hadde sett for meg? HVOR crazy er ikke det? Hun sa jeg kom til å finne den, men det er ikke alt man tror på selvom man vet at det kan skje altså. Så der sat jeg.. Og der kommer jeg til å ta turen ofte fremover 😉

Hun fortalte også at jeg ikke helt har funnet mitt “kall” enda, men at det vil komme til meg så fort alt roer seg nå, og så fort jeg finner litt tid til meg selv. Jeg trenger litt stillhet rundt meg, og å  være helt uten ytre påvirkninger. Data, mobil, støy. Meditasjon er bra for de som vil finne svar. Mindfullness.

IMG_3579

Hun fant ut at jeg fortsatt har en liten skade i nakken etter en bilulykke jeg var i for noen år siden, som forklarer mine vondter, og spenninger i nakken. Dette jobbet hun med, uten å ta på meg, og da jeg gikk ut fra henne, var nakken helt annerledes. Helt sant.

Vi snakket litt om forhold, ekteskap, og at jeg og Jesper burde ta oss en tur å oppleve noe vi brenner sterkt for, sammen. Dyr fikk hun opp. Og jeg visste med en gang hva hun tenkte på. Jesper og jeg har nemlig alltid drømt om å reise til Afrika, og kunne jobbe med dyr som trenger hjelp. Løver feks. Og vi begge har et brennende ønske om å jobbe med dyr i livet, noe som hun fikk opp flere ganger at vi burde ta en nærmere titt på, da dette vil gi oss glede, og en mening med livet. Utrolig kult, da jeg alltid har drømt om det å jobbe med dyr, og føler ekstremt for å beskytte dyr, som kanskje mange har fått med seg på facebook.

Jeg fikk vite så mye mer, og jeg var der i nesten to timer, men jeg vil ikke gjengi alt. Det var så utrolig spesielt, og utrolig godt, og jeg brukte hele dagen i går på å prosessere. Det sprøeste var at da jeg kom ut fra henne, etter at hun hadde healet meg helt til slutt, så følte jeg meg HELT annerledes! Jeg kan ikke forklare det, men det var en ro, og noe var annerledes med meg. Følelsene jeg hadde var helt annerledes. Sprøtt. Kan ikke få sagt det nok 😉

Jeg var stuptrøtt kl 20.00 igår kveld, så noe hadde helt klart foregått inni meg.

Er det ikke spennende??? Jeg bare elsker livet. Jeg finnes ikke redd, selvom jeg til tider kan bli forvirret. Jeg stoler på at universet alltid passer på meg, selvom det høres helt fjernt ut. For menneskene som er i mitt liv så er ikke det fjernt i det hele tatt, men nå som jeg begynner å skrive litt om dette på bloggen, så føler jeg meg veldig blottet, og litt småsprø, men det får bare være 😀 Jeg er den jeg er, og jeg tror at de som synes dette er spennende, vil fortsette å lese min blogg 😀 De som ikke liker dette kan jo bare gå tilbake til sitt liv helt fritt for hverdagsmagi 😀

Jeg vil prøve å dele så mye jeg kan om alt jeg vet, og har lært, og hvordan jeg selv utvikler meg, så dette kan bli litt spennende fremover. Har prøvd å holde meg helt nøytral, men nå minnet denne damen meg på noe i går, som jeg tenker at jeg skal kjenne litt på fremover 😉 Men det forblir hemmelig det og, haha 😀

Ha en fantastisk lørdag, nå skal jeg ned å kose med min deilige familie som lager et jævlig leven under her 😉

Peace&Love C

7 Comments

 1. Wow vad spännande, låter som något jag hade behövt. Hur bokar man tid? Hur fungerar det? Pratar nag och berättar eller “läser” hon mig bara? Är uppvuxen med raka motsatsen till din familj, ingen tror på något, men jag är otroligt nyfiken på detta… Hoppas du finner roen och får till det du önskar. Kram

 2. Anette-Marie Antonsen

  Liker.

 3. Jeg har hatt sansen for treningsinspirasjonen og tankene du deler på instagram og bloggen lenge, og hvis du skal skrive mer om dette temaet også er det ikke tvil om at jeg skal fortsette og følge deg! Du er et herlig, sjarmerende menneske, og jeg deler mye av din filosofi 🙂 Kommer du til å dele hvilken healer/sjaman du gikk til? Jeg har tanker om å gjøre det samme, og det kjennes som at du har vært hos henne jeg vil gå til så det hadde vært gøy å høre mer om hvordan du opplevde det, atmosfære osv. Takk for alt du deler!

  1. Hei Jorunn!
   Tusen takk for en kjempe hyggelig tilbakemelding <3 Setter kjempe pris på det! Nå ble det nok et innlegg idag, så jeg håper du liker det 😀

   Sjamanen heter Vilde, og du kan kontakte henne om du vil på sms? nr er 93248869
   Hun holder til i Drammen, en svipptur unna Oslo 🙂
   Hvor hun holdt til var det utrolig koselig. Et rom fylt med røkelser, fjær og trommer. Magisk. Elsket atmosfæren, slappet av med en gang. Skal absolutt gå igjen, da hun gjorde noe med meg. Fjernet alt av negative tanker og følelser. Forvirringer. Fantastisk!! Bare å gjøre det!! 😀

   Ha en kjempe fin dag videre!

   God klem

   1. Jorunn

    Ja, Vilde Lassem! Det er henne jeg har hatt “i radaren” lenge! Så fint å høre at du har hatt en deilig opplevelse hos henne, da tenker jeg at jeg også skal ta motet til meg snart 🙂 Takk så mye for at du tok deg tid til å svare! Jeg elsket det åpne, ærlige innlegget ditt idag! Det er i tråd med det Vilde jobber for – å leve ærlig og i tråd med seg selv. Applaus til deg for at du åpner deg for oss lesere på den måten, jeg gleder meg til flere innlegg 🙂

   2. Er det det? Så spennende! Da må du bare ta turen! Fantastisk dame! Og hun sa jeg måtte følge intuisjonen, og vi var egentlig inne på dyr, men det var dette som føltes riktig. Å åpne meg spirituelt og få en unik blogg 🙂
    Tusen takk for at du kommer med så mye motivasjon til meg, jeg blir gira bare jeg leser kommentarer!! Ærlighet varer alltid lengst 😀

    Ha en kjempe fin kveld videre! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *