Kunsten å være seg selv!

Å være seg selv er ikke så lett som man skulle tro. Alt rundt oss påvirker oss hele dagen. Radio, tv, aviser, venner, kollegaer, ja rett og slett alt og alle er med på å påvirke oss i hverdagen. Så hvem er egentlig du? 100% deg?

Jeg har brukt mange år på å finne meg selv. Flere ganger har jeg trodd at jeg endelig har funnet meg selv, men så blir jeg villedet, og finner ut at det kanskje ikke var helt meg allikevel. Men idag tror er jeg nærme det meg´et som jeg føler at er meg selv. Jeg lærer fortsatt hele tiden, og vokser, men jeg vet verktøyene. Og følelsen er fantastisk! Det er fortsatt tøft å ikke bli påvirket daglig av alle ytre påvirkninger, men nå gjenkjenner jeg fort om det er noe som ikke føles riktig, og klarer å ta meg selv i det, kjenne på det, og “fjerne” den ytre påvirkningen. Høres helt rart ut, men når man begynner å bli obs på det, så ser dere hva det er jeg snakker om. Andres meninger, hvordan de fort kan påvirke dine egne. Men vi må også huske at vi må stå ved våre egne, og at det er en grunn til at vi har kommet frem til våre egne konklusjoner.

Dette er spesielt viktig når det gjelder mediapåvirkning. Jeg har nesten sluttet å lese aviser på nett, som feks VG og Dagbladet. Jeg blir bare dårlig av å lese all den negativiteten. Er det viktige nyheter får man vite de uansett. De påvirker oss, mye mer enn vi tror, negativt. Slakt av det ene, og det andre.

Vi må finne våre egne identiteter. Alt for mange er for opptatt av å være alle andre, enn å se den vakre personen de er selv. Vi ser på forsider av magasiner, og ser idealer. Du er vakker! Vit det! Vi alle er vakre. På vår helt egen måte. Og vi er alle unike, og den unikheten DU sitter på, vil verden ha veldig godt av, om du bare tør å slippe den løs.

Husk. DU er vakker. Så se å vis deg frem. Begynn å finne deg selv innvendig, i stedet for å lete etter deg selv utvendig.  Du er der, og det er en grunn til at du er her idag. Din personlighet. Deg selv. Du er her for en grunn.

Vet du hva din grunn er? <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *