Akkurat nå er jeg kjempe forvirret!

Tankene svirrer. Jeg er så forvirret for tiden. Plutselig har alt stoppet opp. Flyten. Gleden. Alt stagnerer. Det kommer opp bilder. Jeg vet ikke hva jeg skal tyde av det. Hvorfor skjer dette nå? Hva er det hjertet mitt prøver å fortelle meg?

Husker dere hva jeg sa om temaet, når ting stagnerer/stopper opp?

Man må stoppe opp. Og se hvorfor det skjer.

Jeg må nå stoppe opp, og se hvorfor dette skjer. Er det bare denne uken.. Er det bare været? Eller er det noe som prøver å fortelle meg noe.. Jeg skriker innvendig etter veiledning. Nå har jeg vært i flyten så lenge, så hva skjer nå? Overså jeg noe jeg burde ha sett? Hvorfor kan ikke bare livet være i balanse hele tiden, hvorfor må det gå så me opp og ned?

Dagens ord hjelper meg på en måte, samtidig så gjør meg forvirret over hva det er jeg ikke klarer å se.

“You will never be able to escape your heart, so it is better to listen to what it has to say”

Hva er det hjertet mitt prøver å fortelle meg? Magefølelsen.

Det finnes så enormt mange aspekter i det jeg tror jeg på. Hjertet er min hjerne, som forteller meg alt gjennom magefølelsen. Jeg følger den slavisk. Den tar aldri feil. Men den er ikke flink på ord, så det å tyde når ting stopper opp, er alltid en lengre prosess. Jeg finner ikke roen nå… Skulle hatt et par dager helt for meg selv, meditert på dette. Men den tiden har jeg ikke lenger. Ikke enda ihvertfall…

Jeg må la det bli med tanker enn så lenge, så skal jeg si ifra når jeg finner ut av hva det er hjertet mitt prøver å fortelle meg <3

Økten idag er som igår, 3 øvelser, slik at dere får kjørt dere litt på samme muskelgruppe. Idag er det skuldre som får mest fokus. Å ha sterke skuldre er både pent, og viktig for en god holdning.

5 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder pause.

Lykke til, og ha en kjempe fin dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *