Off I go!

I skrivende stund forlater jeg Norge.

Jeg sitter med utrolig dårlig samvittighet når jeg skriver dette, for vi skal besøke oldemoren til Oliver som bor i Danmark, og det er første gang de to møtes. Hun har mast på å få se han i et helt år nå, og det er ikke før nå vi har klart å komme oss avgårde. Tiden flyr, og vi har hatt så enormt mye å gjøre. Det er ingen unnskyldning, I know, men det er en forklaring i det minste. Lettet ikke på min samvittighet her og nå, men det var verdt et forsøk! Puh! Og vi gleder oss masse til se henne. En kvinne med utrolig mye kjærlighet, og visdom.

Så da var vi på vei! Svigermor, og svigerinnen min er også med. Vi skal bo på selveste D´Angleterre, i København, så jeg gleder meg stort. Svigers vettu, da er det nothing but the best! 😀 Liker litt luksus iblant gjør vi ikke?

Forresten, før jeg glemmer å si det, beklager at jeg ikke fikk lagt ut outfit innlegget jeg lovet igår. Jeg kom ikke hjem før sent på kvelden, og måtte da pakke for hele familien. Men det kommer ut etterpå idag! Og for de av dere som er glad i mote, gled dere til antrekket, legger ved linker så dere kan kopiere om dere liker det:D

Men nå, over til trening. Siste økt for uken, er dere klare? Skulle ønske dere var flinkere til å bruke kommentarfeltet, og mindre mailer, da det dere lurer på er fint for andre å lese om og 😀 Så håper dere kan bli flinkere til å gi tilbakemeldinger, og ting dere lurer på der?

3 runder folkens, 30 sekunder på, 10 sekunder av. Den første øvelsen gjøres på begge beina.

Ha en nydelig fredag enn så lenge!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *