Visste du hvilken effekt dette har på deg og barna dine?

Dette er en av grunnene til at jeg endret livet mitt, og til min familie, totalt.. Bare se den effekten!

https://www.youtube.com/watch?v=oB6fUqmyKC8

Så hei i huset kjører vi all organic. Det har vi gjort i 4 år nå. Merket STOR forandring på helsen vår. Aldri syke, og kanskje en forkjølelse i året. Med Kiwi som har kuttet momsen er det heller ikke dyrt lenger. Skulle det være en krone mer, her og der, så er det for dyrene og miljøet vårt. Vår fremtid. Så hva er din unnskyldning for ikke å kjøpe økologisk? 🙂

-Caroline

2 Comments

  1. Linn Merete-Mamma Til Nikolai

    Hvordan vet man at maten er organic? Jeg er kanskje ltit dum på dette her fordi jeg aner ikke hvordan jeg finner ut om maten er organic eller ei 😛
    Er det et kjenne tegn på hva som er organic å ei,når man går å handler?

    1. Hei hei 🙂 Ikke dumt spørsmål i det hele tatt 🙂 Det skal stå klart markert på maten! Godt synlig. Og finner du ikke noe, så spør betjeningen 😀 ha en fin kveld! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *