Hendelsene vi ikke forstår…

“Everything happens for a reason, but just sometimes I wish I knew what the reason was”

Ah, finnes det en mer irriterende setning? Denne setningen har virkelig tatt opp mye av mine tanker i livet altså. Etter at jeg lærte hvor viktig denne setningen er for livet vårt, at alt som skjer har mening, så har jeg begynt å analysere alt som skjer i livet mitt, av hendelser. Og det er de gangene man virkelig ikke kan forstå hvorfor hendelser skjer, at man skulle fått hendelsen levert med en post it lapp, dette skal du lære av det. Tro du på det?

Jeg tenker at jo fortere du finner ut av hvorfor noe skjer, jo fortere kan man forstå det, ta det i bruk, komme frem til en løsning, eller ta lærdom av det.

Noen hendelser har jeg enda ikke forstått, bortsett fra at hendelsene har gjort meg sterkere, og mer rustet til å takle nye utfordringer i livet. Noen prosesser er “ongoing”, prosesser som ikke er ferdige. Og tiden vil vise hva i all verden det er som jeg skal lære av de, og jeg gleder meg til utfallet. Eller.. Jeg grugleder meg. Håper bare det er positivt, fordi det har vært mye motgang.

Jeg tenker på dette for tiden, fordi mennesker rundt meg opplever mye, mest tungt, og jeg opplever ting jeg ikke kan klare å lese enda. Jeg sitter ikke på fasiten, men jeg sitter på erfaring, og kunnskap og prøver så hardt jeg kan å forstå.. Men noen ganger.. Noen ganger skulle jeg så gjerne ha fått svaret på den post it lappen..

Takk for at dere leste, og unnskyld hvis dette blir litt for dypt.. Men jeg sitter i en dyp tankefase, og da må jeg bare kladde litt ned.. prøve å sortere litt?

Ha en fantastisk dag da dere, så skal jeg prøve å få i meg en skikkelig god frokost, så hodet mitt kan få hvile litt fra alle disse tankene 😉

-Caroline

1 Comment

  1. “I’m so glad you posted that inspirational quote. You’ve changed my life.” -nobody

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *