My energy is back! :D

Goood morning!

Det er virkelig en fantastisk morgen!!! Vet dere hva? Oliver sov fra 19.30, med kun 7 minutter gråt, og våknet 07.35! Haalleluja! 😉

Nå snakker vi livet tilbake altså. Jeg er utvilt, og jeg bobler over av min energi, som jeg har sovnet så sårt. Utrolig hva nattesøvnen kan gjøre med oss? Nå skal jeg levere knotten i barnhagen, ta en treningsøkt hos mannen min for en gangs skyld, for å få ut litt ekstra energi. Og deretter skal jeg besøke Madeleine Kjelling, og hestene hennes. Har en aldri så liten hestejente inni meg, og ettersom vi bor så nærme hverandre, har jeg lovet å ta turen. Gleder meg!!!

Idag har jeg valgt ut noen fine dagens ord, håper dere liker de 😀 handler om å sette pris på det vi har, her og nå, og leve i nuet <3

” True happiness isn´t getting what you want all the time. All that material stuff. True happiness is loving what you have right now, and beeing greatful for it. Live now!”

Og så har vi dagens økt. Hvordan var det å trene med litt ekstra tyngde igår? Jeg likte det kjempe godt, og er faktisk litt støl igjen idag 😀 Leste du ikke innlegget om øktene i denne uken, kan du lese om de her.

Den øvelsen som kun er gjort på det ene beinet, gjøres på det andre beinet og, og på siste øvelse skal du skvise rompa godt når du er i “hevet” stilling. Slik at du får triceps og rompeøvelse i en øvelse.

30 sekunder på, 10 sekunder pause, 3 runder.

Masse lykke til! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *