Trøstepannekaker med god samvittighet! (100% supersunne)

Vi alle trenger en trøstepannekake en gang i blant! Eller hva? En middag som ikke skriker grønnsaker, fordi du bare trenger å kose deg litt ekstra? Spesielt nå på høsten, så går vi ofte gjennom tyngre ting enn vanlig. Mange opplever kjærestebrudd på høsten. Er ikke det rart? Høsten kan rett og slett bli litt trist for mange, mens jeg ser på høsten som den årlige oppvasken. Mye skjer, mye skal renses bort, for at vi skal sakte gå mot et nytt år. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men det skjer hvert år, og det skjer med så mange rundt meg, at det rett og slett har blitt noe jeg forventer, og vet at kommer. Det skjedde i år og. Men da vet jeg også at bak en dør… Yes, åpnes det en ny dør. Og så er vi klare for et nytt og fint år 😀

Men.. De tyngre dagene må vi igjennom, og da er det j**** godt å ha en sunn pannekakeoppskrift i bakhodet! Denne oppskriften skal jeg love dere at gjør både små, og store glade når mørket smyger seg stille på! 😉

Oppskriften er enkel;

5 dl Økologisk havregryn, eller Havremel

2-3 økologiske egg

0,5 l med enten rismelk eller mandelmelk

30g smeltet smør

1 ts kardemomme

2-3 ss Kokosblomstsukker feks.

(søtning av eget valg; jeg brukte kokosblomstsukker idag).

Stavmiks havregrynen slik at den blir til mel, eller bland havremelet, sammen med alt det andre oppi en bolle. Stekes og ferdig! Enklere blir det vel ikke? 😀

IMG_0948

Ta gjerne bilde av pannekakene dere har laget, og tagg bloggen min/meg, så jeg kan få se hva dere lager? 😀

Ha en kjempe fin kveld!

-Caroline

//følg meg på Instagram og Snapchat; @carolinewergeland.no & carowerg//

2 Comments

  1. Kamilla Haaland

    Så kjempegode ut!!

    1. De er kjempe gode!! 😀 Tusen takk 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *