Mannen er problemet til kvinnen?

Etter en av mine coachingtimer igår fikk jeg et innblikk i hvordan en mann kan påvirke i et forhold. Vi tenker ofte at i et forhold så er man et team, men det er ikke alltid sånn. Mange har funnet sin sjelevenn, som kanskje er helt ulik en selv, og det kan faktisk by på problemer. Det trenger ikke det altså, men er det fler som har det som min ene kunde i går, så er det verdt å gi en påminnelse! En påminnelse om at vi aldri må la andre stoppe å lytte til vår indre stemme, uansett hvem vi er sammen med. Ikke gjør det! Det vil gjøre så utrolig vondt i lengden, og sakte men sikkert vil du visne vekk..

Hva skal til for at en av partene ikke ødelegger hverandre. Ofte er det mannen som blir den ødeleggende. Grunnen til det er at mannen oftest er den sterkeste i forholdet, og at jobben hans er mer viktig en hennes. Han kan gjerne bytte jobb, følge pengene, og bruker tiden på å jobbe seg oppover. Men hva med kvinnen? Er det like lett for henne å bytte jobb, og gjøre det hun vil, og ønsker? Realiteten er at det er oftest ikke det. Spesielt om det innebærer mindre inntekt en stund, for å følge sine drømmer. Og sånn skal det ikke være. Det kan også være at det ikke er pengene som spiller inn, men kanskje det at menn kan være skeptiske til at kvinnen plutselig “skal følge sine drøm”, som fort kan virke uforutsigbart for mannen. Hva skjer da i heimen?? Men derimot, er det mannen som skal følge sin drøm, får han ofte oppbacking, og heiarop, fra mange hold. Er ikke det rart?

Men det skal IKKE være sånn! Og denne personen jeg coachet igår har et lignende problem. Hun er nesten redd for å fortelle mannen hva hun egentlig drømmer om å gjøre, fordi hun egentlig tror at han ikke ville syntes at det er greit. Hos de var det pengene skoen trykket på. Dette fant hun ut, da hun vagt nevnte at det kunne vært gøy å jobbe for seg selv.

Jeg mener at man skal gjøre det man har lyst til. Følg magefølelsen. Den tar jo aldri feil! Så er det noe i magen som sier at du ikke skal være der du er nå, og at du egentlig vil jobbe med noe helt annet, kanskje starte for deg selv, så gjør det! Det er faktisk så enkelt. Og skulle det være en til to måneder med mindre penger av den grunn, så er det greit, fordi det er virkelig SÅ verdt det. Alle klarer å leve under dårlige kår en stund, om man gjør det for en god sak. Kontakt bare meg om du er i tvil om det, så skal jeg fortelle deg hvordan du skal klare å bytte jobb, hvordan du skal leve for en liten penge, og rett og slett hvordan du skal ta dette med mannen! 😉

Det var dagens! Senere idag blir det moteinnlegg, copy my style!

Ha en fantastisk dag, og følg nå den magefølelsen! 😉

//Følg meg på instagram og snap; @carolinewergeland.no & carowerg//

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *