Jeg naila den! (Obs: inneholder et helt antrekk på budsjett!)

Noen dager er det vanskeligere å finne inspirasjon til hva man skal ha på seg. Spesielt om man har nøyaktig -10 minutter på seg, og skulle for lengst vært ute av døra! Sånn kan det gå, minsten styrer alt. Enn så lenge! 😉

Etter et par minutters roting, fant jeg likevel noe som jeg følte passet humøret mitt idag. Litt lax, litt stilfult, og litt moteriktig. Mønster er fortsatt i vinden, olaskjorte er in som bare det, og jordfarger preger høstens trender. Behagelig var det og!

IMG_0237
//Jakke Cedrico//Skjorte HM//Skjerf Louis Vuitton//Belte Cerise//Sko Bianco//Bukse Mosh Mosh// Klokke Daniel Wellington//
IMG_0282IMG_0279IMG_0268

Om du liker stilen, har jeg satt sammen et lignende outfit på budsjett;

collage
//øredobber//Skjerf//Bukse//Skjorte//Skoletter//Belte// (sponsede lenker)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *