Bak den grå skyen…

“The biggest obstacles in life are the barriers our mind creates”

Dette gjelder oss alle. Jeg trenger også å bli påminnet om dette fra tid til annen. Alt ligger i hodet. Nøkkelen..

Idag er en tankefull dag. Kroppen er litt rar. Ikke syk rar, men smerterar. Sliten. Så jeg stod over økten idag. Første gang på mange måneder. Så derfor får dere heller ikke en økt. Helsen min må komme først tenker jeg. Dere kan jo bare titte på alle de tidligere øktene her, og velge en av de 🙂

I kroppen min spenner alle musklene seg. Veldig rar følelse. Tankene svirrer. Hvorfor skjer dette. Det kan være anspenninger. Men det er også mye å tenke på for tiden. Er det psykisk, eller er det fysisk. Vanskelig å vite. Jeg står selv for egen inntekt, så planlegging, og mål er viktig. Og det krever mye tenking. Hele tiden. Men noen ganger blir man sliten av å tenke sånn. Sliten av å prestere hele tiden. Selvom det er gøy. Så er det godt med et pust i bakken. Trenger ikke være en helt for alle rundt meg hele tiden, selvom jeg ofte tar den rollen. Må passe litt på meg selv noen dager kjenner jeg.

Kulden har også sneket seg på nok en dag. Frost på bilen igjen. Vinter er hyggelig, men ikke mellomperioden, hvor det bare er fuktig, og bittert. Den tiden er litt ekkel egentlig. Sur vind, som om man skulle vært i en skrekkfilm. Er det bare meg som føler det? Tidlig på morgenen, vinden blåser som om noe skal skje rundt neste hjørne? Kanskje jeg bare har sett for mange skrekkfilmer 😉

Tankene stopper ikke å svirre. Men det er greit. Etter dagen idag er har nok mange av tankene lagt seg. Reiser inn til Oslo på UI (Unites Influencers) kontoret nå. Der er det alltid godt og varmt, fysisk og psykisk. Alltid mye inspirasjon å hente. Og mange klemmer å få 😀 DET liker vi!

Jeg skimter blå himmel gjennom de mørke grå skyene. Et godt tegn, tenker jeg. Bak en grå sky, er det alltid blå himmel…

Ha en inspirasjonsfull dag <3

-Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *