Lanseringsfest, og bloggtreff!

Jeg er så takknemlig. Vet ikke om jeg utrrykker det ofte nok, men jeg er virkelig det. Jeg er en del av noe som jeg er utrolig takknemlig for. En jobb, hvor vi alle er våre egne sjefer, men likevel har nesten 120-130 kollegaer. Det er spesielt. Unikt faktisk! Og utrolig hyggelig.

United Influencers kaller vi oss nå. Selskapet har byttet navn. Vi er ikke lenger bare bloggere, vi har blitt profiler. Mennesker som enten har mye på hjertet, opplevelser å dele, eller nisjer som har blitt et yrke. Vi har alle våre særegne blogger, som sammen påvirker veldig, veldig mange mennesker. Men til felles har vi en lidenskap. En lidenskap for å skrive, og prøve å inspirere til det positive. Derfor er vi ikke lenger bloggere, men influencers. Altså, vi påvirker andre, med det vi skriver og deler. Og vi påvirker også hverandre. Enormt. Vi alle bygger hverandre sterkere. Vi lærer av hverandre, og mange av oss begynner å bli veldig glade i hverandre. Vi begynner å bli en stor familie. Og dette er unikt. Ihvertfall for meg.

Igår hadde vi ett av våre månedlige fredagssamlinger, hvor vi HVER gang blir imponert over hvordan vi blir mottat, og behandlet. Ypperlig service, nydelig mat fra mange forskjellige leverandører, og alltid god unerholdning. Jeg tar av meg hatten for dette selskapet. Skapt av mennesker som er jordnære, varme, og genuint glade i oss alle sammen. Ikke mange kan si det om sin arbeidsplass, og derfor er jeg så utrolig takknemlig. Ikke minst fordi de gir meg en mulighet, som jeg ikke vet omfanget av enda. Eneste jeg vet er at jeg skal gi alt jeg har, og gjøre mitt beste.

Her er en liten video fra igår, som jeg tror vil gi et lite innblikk i en en verden, skapt av mennesker som gjør alt med hele sitt hjerte. Og det bør vi alle beundre, og kan lære av.

Tusen takk for en fantastisk kveld, og tusen takk for at jeg får være en del av denne spenbende fremtiden, ingen av oss helt vet hvordan kommer til å bli. Det eneste vi vet, er at det kommer til å bli utrolig bra. Dere vet hva jeg tror på

2 Comments

 1. Hei hei☺. Elsker å følge bloggen din, er inne flere ganger om dagen.
  Nå har jeg prøvd dine økter i 2 uker, men jeg har gjort de bare tre ganger i uka, jeg ser særiøst resultater alt nå, men det kan å være at jeg har lagt om kosten litt, for i helga unna jeg meg litt å da raser jeg opp de 2 kg j gikk ned. Jeg lurer på, burde jeg gjøre de øktene hver dag? Jeg skal en del ned, må ned 15 kg. Hva anbefaller du?? Også jeg har lastet ned den appen som tar tiden når jeg trener,men får da ikke forandra så den går på 30 sek og 10 sek pause. Kan ikke du skrive ett innlegg om den appen? Tusen takk for inspirasjon. Du gleder mange i løpet av dagen☺☺. Stå på videre.
  Marit☺☺.

  1. Hei Marit 😀

   Først må jeg si; så flink du har vært!! Døds bra!! Og så må jeg si at du ikke kan legge på deg over helgen bare. Det er umulig. Så du det på en vekt? For en vekt er bare dumt, og viser helt feil. Du kan veie mye en dag pga mer mat akkurat den dagen, og kanskje mer vann etc. Dagen etter kan det være borte. Ned i vekt går over tid, og kan sees feks fra uke til uke. Kostholdet må gå i takt med treningen. Du kan ikke spise mer enn du forbrenner. Det er viktig. Så selvom du øker forbrenningen, så må du fortsatt spise sunt. Og husk at fett inneholder mye kalorier, så skal du spise fett, så kan du ikke spise karbohydrater i tillegg. Anbefaler deg en app til; Lifesum. Kan skrive om dette imorgen tidlig til treningsøkten! 😀
   Anbefaler også å øke til 4 økter i uken. man, turs, tors og fre. På gymboss så må du legge inn en ny intervall. Lag din egen. Hjelper til med å fortelle hvordan imorgen, ok? 😀 Dette klarer du!! Last ned lifesum, og bli kjent med hva som inneholder mye kalorier, og så er du igang 🙂

   La akkurat ut dagens økt, og alt om min nye natt 😉 Ha en kjempe fin dag, og tusen takk for at du ville kommentere <3 God klem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *