Hvordan overraske en du er glad i! ;)

“There are some people that makes you smile a little bit bigger, laugh a little bit louder, and makes your life a little bit better ”

Igår overrasket jeg og min svigerinne, en av våre beste venninner. Hun fylte akkurat 30 år, men ettersom hun nylig har født, og ammer, så ble det ikke store feiringen på henne. Verken jeg eller Christina, min svigerinne, fikk vært med. Og en jente som dette, fortjener virkelig stor kalas! Derfor bestemte vi oss for å gjøre noe spesielt for henne.

IMG_9994
Et menneske med et hjerte av gull <3

Vi avtalte sammen med kjæresten hennes at vi skulle ta henne med på en helaften, med overnatting på Aker Brygge/Tjuvholmen. Vi bestilte rom på The Thief, og dro for å overraske henne hjemme, rett etter jobbtid. Hun hadde virkelig ingen anelse, da kjæresten hadde avtalt at de to skulle ha en datenight igår. Alt hun hadde fått vite, var at hun måtte ta på seg noe pent. Rundt omkring kl 16.30 igår, ringte vi på døren hennes. Og hun åpnet i joggedress, med en liten baby på armen. I sjokk. “Nå skal vi på tur”, sa vi. Og da kom tårene. Vakre henne.

Hun fikk 5 minutter på å pakke, og gjøre seg klar, og så bar det avgårde. Hun fikk ikke vite noen ting, og satt så spent hele veien inn til Tjuvholmen. Og da vi parkerte utenfor The Thief, begynte hun å “hvine” som en liten unge av begeistring. Oppe på rommet hadde vi ordnet slik at det stod klar en champagne, og poppet den så fort vi kom inn på rommet. Hun kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Det var så rørende. Hun hadde tårer i øyekroken hele tiden.

Vi fikset oss, og tok med henne på burgerrestauranten, Døgnvill på Tjuvholmen. En av mine favorittsteder å gå, om man skal ha det gøy, og gå ut på byen. Det er fresht, hippt miljø, og sykt gode økologiske burgere. Det er også en bar der, så det ble både drinker, og Cava til maten.

For de a dere som følger meg på snap, så så dere jo utviklingen. Virkelig en morsom kveld, med to fantastiske mennesker. Byen ble en stor skuffelse, da hele Oslo var død, takket være høstferien. Snakk om uflaks!! Så vi tok heller turen tilbake til hotellet, møtte tilfeldig en venninne av meg der, og to kamerater av henne. Så ble det dessverre et par drinker til, men hadde utrolig hyggelig. Da vi kom opp på rommet, ble all energien som var samlet opp under hele kvelden, sluppet løs. Da ble det dans, rør, og mye latter. En perfekt avslutning! 😉

Minner for livet. Beste gaven man kan gi til et annet menneske er en opplevelse. Skape minner. Ha det gøy. Gjøre noe annerledes for de de du er glad i!

Idag kunne formen ha vært bedre. Det skal jeg innrømme. Og selvom det ikke er en unnskylding, så er det forklaringen på et litt sent blogginnlegg idag 😉 Men dere skal få en økt, og forhåpentligvis fikk dere kanskje en idé om hvordan nettopp du kan glede noen, ved å gi en opplevelse i gave? 😀

Her er økten, og ha en fantastisk fredag! 😀

3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder av. Lykke til! (ps; legg merke til både hun og baby i denne filmen. Nøye ;))

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *