Høsten “it” plagg, du bare MÅ skaffe deg!

Ikke alltid jeg er enig i sesongenes “it” plagg, men nå er jeg faktisk det. Jeg er nemlig selv avhengig av dette plagget, og bruker det virkelig all year around. Vet dere hva hvilket plagg jeg snakker om?

IMG_9718

Skinnbuksen. Den har kommet, og gått, men det er like godt å innse at den aldri kommer til å gå sin vei igjen. For skinnbukser er, og blir et av de mest sexy plaggene en kvinne kan ha på seg. Det mener jeg. Alle former, og farger kler en skinnbukse, så lenge den sitter som et skudd. Ikke trenger den å være i skinn heller, helst ikke faktisk, for å ta vare på dyrene. Så kan du i tillegg gå med buksen med god samvittighet. Imitert skinn kan være akkurat like kult, om kvaliteten er god, faktisk kulere og!

Jeg bruker skinnbukse altfor ofte egentlig. Fordi den gjør seg i enhver anledning. Og i min hverdag for tiden, så vet jeg aldri om jeg plutselig må i ett møte, ta en lunch med noen, eller ender opp med en liten tur på byen. You really never know! Plutselig skal det tas bilder, i den nye bloggverdenen jeg nå har tatt del i. Nei, man vet aldri, og da er det godt å være forberedt. Med en skinnbukse kan du se fresh ut en vanlig hverdag, classy i et møte, eller som sexy på en liten bytur. Som sagt, alltid forberedt 😉 Du kan dresse den opp, og du kan dresse den ned. Du kan kombinere den med en av ullgenserene jeg har tipset om, og se døds heit ut! Hvem vil vel ikke se litt heit ut? 😀 Jeg vil. 60% av tiden har jeg mat i håret, leverpostei steder jeg ikke trodde var mulig, og buser på ermet. Så sexy vil jeg gjerne føle meg så ofte jeg kan!

Jeg har funnet noen skinnbukser til dere, i alle prisklasser, en ekte og 5 uekte. Just take a look.

Den ekte koster så mye som 5995,-, så derfor tenker jeg at de uekte er mer aktuelle? Men jeg legger den ved, for det er plutselig noen som vil ha den ekte og. Jeg fant mange fler i ekte skinn, men denne er den eneste jeg tror vil passe alle, og faktisk sitte perfekt, uansett form.

skinnbukser
Bukse 1// Bukse 2// Bukse 3//Bukse 4//Bukse 5 //Bukse 6// (alle lenkene er fra Nelly, og er annonselenker :))

Så da er det bare å ønske høsten velkommen. Gutta må virkelig være forberedt på en hel haug med heite damer rundt omkring fremover! 😀

Ha en kjempe fin torsdag!

– Caroline

6 Comments

 1. Care by Linn

  Har to i skapet, men de passer jo ikke

  1. Flott blogg og gode tips! Liker godt den du har på deg:) Kan jeg spørre om merke?

   1. Å så hyggelig! Tusen takk!:D Du, det er HM faktisk, men de er tomme for den, dessverre:( Men kanskje de har andre?

  2. Haha, det gjør de veldig snart snuppa:D Du må begynne med treningebe mine så fort du er klar du, så raser du ned!!! Du er jo så heit, så det der ordner seg veldig raskt:-) God klem!!

 2. Hei☺. Prøver å spørre igjen her, varmer du opp før de treningene? Å kan man hvirkelig gå ned av å trene så lite? Helt utrolig isåfall…. . Jeg digger deg og bloggen din. Blir jo kjempe svett av de øktene.
  Kos dere i kveld/natt☺☺.
  Marit.

  1. Oj, sorry!! Nei, jeg varmer ikke opp, men det er litt lurt å hoppe litt på stedet, og varme opp håndleddene! 😀
   Ja, er du gal, det ligger masse forskning bak det! Mye mer effektivt en en helt time på treningsstudio:D Bare å prøve!! Tusen takk, ha en kjempe fin kveld <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *