2 viktige spørsmål alle bør stille seg selv!

(profilbildet er lånt av religionsfag.dk)

Høsten er en fin tid for oppgjør. Da kan du kan gjemme deg vekk under et teppe, og en god film. Jeg har nemlig 2 viktige spørsmål til dere, etter å ha ridd en liten storm selv idag.

Er du omringet av mennesker som vil deg godt? Unner dine venner deg det beste? (Dette går for ett og samme spørsmål ;))

Har du venner som lever etter janteloven, du skal ikke tro du er noe?

Da er det på tide å ta et oppgjør med vennekretsen din! Noen tøffe valg på veien vår, kan åpne dører vi aldri trodde eksisterte. En dør må alltid lukkes for at en ny skal åpnes.

Vennene dine rundt deg er ofte med på å skape hvem du skal bli, og unner ikke de deg det beste, er det ingen vits i å beholde dem. De er våre motivatorer i livet. De skal heie på deg, og de skal løfte deg opp dit du ønsker. Alt som skal til er gode ord, motiverende ord. Med god motivasjon kan vi virkelig klare alt.

Negative menneskene har en enda større effekt på oss enn vi kanskje tror. De kan rett og slett stjele energien vår, og være destruktive, da de sjeldent ser annet enn det negative i enhver situasjon før det positive. Disse kan jobbes med. Det handler om få dem til å se det selv, og sakte men sikkert prøve å se det positive fremfor det negative.

Usikre mennesker er de verste. De usikre kan rett og slett skade deg, før du vet ordet av det, da sjalusi er ofte en gjenganger hos disse. Disse er ikke noe lurt å ta vare på.

Jeg leste er ordtak idag, som jeg syntes var veldig passende for dette innlegget.

12036788_518651741637199_5954958723147699668_n

Har man disse ordene i bakhodet, kan man lett se hvem som er hvem, av vår omgangskrets.

Er du omringet av gode, og motiverende mennesker rundt deg?

Idag har jeg måttet ta noen valg, som vil påvirke meg positivt i lengden, men som kanskje vil svi litt her og nå. Sånn er livet, og sånn vokser jeg, og blir sterkere.

Bør du ta et oppgjør også?

Tankefull om dagen…

Xo Caroline

2 Comments

 1. Viktig å ha venner rundt seg som både gir og tar – men som mest av alt gir energi – og ikke tar så altfor mye av den! Noen ganger må man slå opp med venner også… Dessverre. Men, som de fleste sorger, lærer man seg å leve med de og komme seg videre i livet! Til og med styrket noen ganger også. Du er tøff som tør å ta et valg som veldig mange strever med å ta! Og det høres ut som du har gjort et lurt valg.

  1. Ja, ikke sant? Det var derfor jeg ville skrive om. Altfor mange tror det er sånn det skal være, og kanskje redd for å ende opp alene, men sånn er det ikke. Vi kan få det enormt bra om vi bare tørr å gjøre noe som kanskje ikke er så lett. Gå utenfor komfortsonen. De som tør, de opplever å leve 🙂 For meg har det ikke vært lett, man lærer hele tiden, og nå sitter jeg igjen med gode, snille venner, som vil meg alt godt 🙂

   Tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere!
   Ha en kjempe fin kveld videre 😀

   Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *