Forskjellen på mennesker som gjør suksess og ikke!

GOD mandag! Har dere hatt en fin helg?

Det har jeg. Endelig var det duket for barnefri på lørdag, hvor mamma skulle være barnevakt til søndag, og vi dro til Oslo på The Thief, og sov over der. Vi skulle på bursdagsfest på Majorstua på kvelden, og møtte venner av Jesper før det, på vors. Vi hadde en deilig romantisk middag på Mr. Bay, og fikk til og med løpt en tur innom spaen på hotellet. Veldig lite imponert over den altså. 2 typer badstuer, og et bittelite badebasseng. That´s it. Ikke en jacuzzi engang! Så litt skuffet over akkurat det, men et glass champagne i badekåpen gjorde likevel mor happy 😉 Kvelden var uansett helt perfekt, og jeg fikk danset så svetten rant, bokstavelig talt 😉 Jeg ELSKER å danse!!!

Hadde dere en fin helg?

Men. Nå over til denne ukens motivasjonsord fra meg. Jeg ønsker nemlig at dere skal tenke over hvor dere er livet deres. Gjør du suksess? Dvs, har du et liv du er fornøyd med, og en jobb du virkelig brenner for? Penger er ikke suksess, å nå dine mål og drømmer er. Gjør du suksess?

Forskjellen på mennesker som gjør suksess, og ikke, er veldig enkel; de som gjør suksess følger deres drømmer, setter seg mål, og ønsker å utnytte sitt fulle potensiale, og få mest ut av livet sitt. Deres evner til å tørre å følge magefølelsen, tørre å trå utenfor komfortsonen, og tørre å tro på seg selv. Vi alle kan og har det i oss. Forskjellen er bare så enkel at noen velger å gjøre noe med det, andre er rett og slett for late, eller har en altfor liten tro på seg selv. Uansett, så er det fult mulig å endre på dette når som helst i livet. I dag har dere nok en mulighet!

Du trenger ikke starte et selskap for å gjøre suksess. Du kan kan gjøre suksess ved å følge drømmen din, hva enn den er! Har du mangel på motivasjon? Det er det kun du som kan endre på. Motivasjon skaper du selv, feks ved å sette ned punkter på hvor du vil i livet. Skriv ned. Gjør det nå. Når du nå skriver, hva kjenner du inni deg? Kunne det vært godt å nå de punktene du skriver? Kjenner du at du nesten får sommerfugler av å ønske å komme dit du bare trodde at drømmene dine kunne ta deg? Du kan virkelig komme dit! Og den eneste som kan ta deg dit er du. Du. Vet du ikke hva som skal til for å komme dit? Jeg kan hjelpe deg, om trenger litt veiledning. Bare å sende meg en mail, så hjelper jeg deg med noen enkle punkter på hvor du kan starte 🙂

Så husk det, forskjellen på de som gjør suksess og ikke, er kun deres ønske om å gjøre suksess, og troen på dem selv. Så start allerede nå, skriv ned punktene på hvor du vil, og hva du vil i livet, og begynn reisen, og forberedelsene allerede nå. Og husk, suksess for deg, kan være en helt annen suksess for andre. Det er du som definerer suksess for deg selv. Du skal være fornøyd, og stolt av hva du har oppnådd i livet ditt når du er 80-90 år, og forteller om livet ditt til dine barnebarn. Du er med på den? Gjør endringer, og gjør det nå!

Nå er det duket for en treningsøkt!

Økten er lett å gjennomføre, men du blir svett, så denne passer til både nybegynnere, og viderekomne.

3 runder. 30 sekunder på, 10 sekunders pause etter hver øvelse. Bruk gjerne gymboss appen med hjelp til tellingen. Den øvelsen som gjøres på alle fire, skal gjøres på begge sider, slik at det er to øvelser.

Lykke til og del innlegget videre til de som trenger denne inspirasjonen, og det lille pushet! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *