Å sette pris på hva vi har..

Igår var jeg å intervjuet en helt fantastisk kvinne, til min søndagsspalte med kvinnelige gründere. Et konsept jeg er utrolig takknemlig å ha gått i gang med, da jeg får møte så ufattelig mange positive, sterke, og inspirerende mennesker. Og igår var det et spesielt intervju. Vanligvis tar intervjuene kun 30 min ca, men igår så ble jeg sittende å snakke med denne vakre skapningen i over 2 timer. Tiden bare fløy, og jeg endte med å måtte løpe videre.

Jeg skal ikke skrive så mye, men jeg ville bare nevne noe som hun sa, som virkelig burde være til ettertanke. Hun er en 30 år gammel kvinne, opprinnelig fra Uganda, som nå var 1 av 6 designere, som ble plukket ut til å vise sin kolleksjon på New York fashion week. Og da jeg spurte henne om hvorfor hun har valgt å bli gründer svarte hun; “Når jeg har vært så heldig å få lov til å komme til Norge, få en mulighet til å vokse opp i et så flott land, med så mange muligheter, så ville jeg bare gi tilbake. Jeg vil være en ressurs for et land som har gitt meg så mye, med tanke på alle andre som ikke får denne muligheten”. Hun refererte til flyktningene, og fattigdommen i verden. Deretter fortsatte hun og si at hun blir så provosert, på mennesker som bare sitter i sofaen, ikke gidder å løfte en finger, når man ser hvor heldig man er som får bo i et land som Norge, og hvor mange muligheter bare ligger til rette for oss. Å gi tilbake.

Dette synes jeg var så utrolig fint sagt, og hele hennes intervju var bare en opplevelse, som jeg gleder meg til å dele med dere på søndag.

Så til alle dere som leser dette, vær takknemlig for hva dere har. Vi er så utrolig heldige som bor i et land som Norge, hvor det er opp til kun oss selv å nå våre drømmer. Vær takknemlig for hver lille ting, som er en selvfølge for oss, men langt fra en selvfølge for mange andre, som vann og brød. Vær takknemlig for at vi er trygge, og elsket. Vis dine medmennesker respekt, og prøv å gjør hverdagen til andre litt bedre, ved å være positiv, og glad. Gjør det beste ut av alt, og snu problemer om til løsninger.

Nå er det i tillegg fredag, som er en ENDA større grunn til å smile, og være glad 😉

Ha en nydelig dag, nå skal jeg løpe på kino! Kino faktisk! Privat kinovisning, som jeg skal fortelle dere om senere 😀

Men først, før dere får lov til å løpe, så er det en treningsøkt som må deles!

3 runder, 30 sek på, 10 sek av. Den ene øvelsen med hofteløft, skal gjøres på begge sider.

Er dere klare?

Lykke til! 😀

2 Comments

  1. Takk for en ny helge-økt!:) Den skal definitivt testes!
    Men jeg lurer på; har alle kommentarer på tidligere innlegg blitt borte på bloggen din?

    1. Bare hyggelig 🙂 Ja, hvor er de! Godt spørsmål! Skal spørre support! Ha en nydelig søndag Birgit 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *