Følelsen av å endre andre menneskers liv…

Igår var en tyngre dag, enn det jeg er vant til. Jeg blir vanligvis ikke påvirket av negativ kritikk, annet enn å tenke konstruktivt over det, men jeg ble litt ekstra emosjonell igår. Tror det ble litt mye på en gang, med lite søvn pga Oliver, lavtrykk (kjenner ofte godt om det blir sol eller regn!!), og vips så ble jeg veldig emosjonell. Huff da. For de av dere som følger meg på snap, så ble det både tårevått, og latter! 😉

På snapchat liker jeg å dele alt, både positivt og negativt, og deler små videosnutter, og bilder, hele dagen. Synes det er viktig å vise at mitt liv ikke bare er solskinn hele tiden, men heller hvordan jeg snur dagene til å bli positive. Feks ved å ta en liten dans 😉 Så for de av dere som liker det lille ekstra, og å se meg både usminket og sminket, så er det bare å slenge seg på snappen og legge meg til; carowerg er mitt brukernavn der.

Men, kjære dere. Dagen var ikke bare trist, langt fra! For dagen tok en helomvending, etter at jeg la ut snapps, hvor jeg delte mine innerste følelser. Jeg fikk så enorm respons, og det var virkelig overvelmende. Jeg fikk alt fra videoer, bilder, og lange tekster hvor dere skrev utrolig hyggelig ting. Så tusen, tusen takk! Jeg visste virkelig ikke hvilken påvirkning jeg har hatt på mange av dere, og det å få vite det, ga meg ikke bare en bedre dag, men ga meg motivasjon til å bare jobbe enda hardere for å spre positivitet, og å motivere. Å få høre at jeg endrer andres liv til det bedre, er helt ubeskrivelig.

Sosiale medier har en enorm påvirkning på mennesker, og den virale effekten er nesten skummel. For effekten er jo både på godt og vondt. Men når det virkelig trengs, så er sosiale medier helt genialt. Så får vi alle bare ha det i bakhodet, at vi ikke skal spre negativt på internett, kun positivt. Jeg skal skrive litt mer om dette ved en senere anledning.

Men igår var dere fantastiske, kan ikke få sagt det nok <3

Har forresten sendt mail til support, og fortalt om problemet med å få lagt ut kommentarer her på bloggen, så det håper jeg de fikser snart. Takk for at dere sa ifra 🙂

Idag har jeg laget en økt til alle dere som ikke har fått begynt med disse geniale treningsøktene enda. En nybegynner økt! Jeg bruker de samme basisøvelsene, men har forenklet de, slik at det skal være lett å gå igang. Jeg kan love dere resultater raskt!! Men husk å også spise sunt, det er en viktig nøkkel for å få resultater.

Anbefaler dere å laste ned en teller app, som kan hjelpe dere med intervallene. Gymboss bruker jeg, helt genialt. Du kan rett og slett bare søke på “intervall timer”, og se hvilke som dukker opp.

Du gjør da denne økten 3 runder. 30 sekunder på hver øvelse, og 10 sekunder pause etter hver øvelse.

Er dere klare? Det er kun dere som kan ta det første steget, så hjelper jeg dere videre! Kroppen min er helt forandret, og jeg elsker å kunne bruke tiden min på annet enn trening, nå som jeg kun gjør ti minutter på morgenen.

Lykke til! 🙂

1 Comment

  1. […] de av dere som er helt nye, så er denne økten litt lettere å prøve først. Og for de som har gjort dette før, lykke til idag! […]

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *