Et av mine BESTE tips for å nå dine drømmer og mål i livet :D

Det er utrolig gøy når det blir så enorm respons på innleggene mine, og det er tydelig at det å få inspirasjon til å peile seg inn på riktig retning i livet, er noe som mange liker. (Her er link til innlegget igår om du ikke fikk med deg det). Jeg elsker det selv og, og selvom jeg er god på dette med kontroll over tanker, og vet hvordan jeg skal komme meg dit jeg vil, så er jeg like avhengig av inspirasjon, som de fleste andre. Man har alle dager, hvor ytre påvirkninger kan ha en negativ effekt, og da er det kjempe godt for meg å vite hvor jeg kan titte, for å fylle på med positivt tilskudd. Jeg elsker faktisk å lese quotes! Quotes er ofte alt som skal til, for å snu en tanke fra negativ til positiv. Kun en setning. Så trikset mitt er å følge instagram kontoer som KUN legger ut positive quotes. Og når jeg da følger 3-4 quotes kontoer, møter jeg alltid på fine quotes, hver gang jeg går inn på instagram 🙂 Smart? Ofte deler jeg de videre og, som dere kanskje ha sett? Uten bildet, kun teksten. (min instagram konto er forresten @carolinewergeland.no)

Her er likevel mitt alle beste tips til dere, som virkelig er nøkkelen for å nå dine mål, og realisere dine drømmer; Å legge en slagplan. Planlegge frem i tid, og få det ned på papir!

Å planlegge er utrolig viktig, når du har samlet tankene dine, og vet hvor du vil. Lag deg en fremtidsplan, akkurat sånn som entrepenører/gründere gjør. Dette er et utrolig godt verktøy for å hjelpe deg å holde fokus, samtidig som det har en enorm effekt, ved at ting ofte skjer raskere. Jeg har blitt mye flinkere til å legge en slagplan, etter at jeg begynte å blogge for United Bloggers. De har utrolig mange gode tips, som virkelig har hatt en effekt. Og det som er litt morsomt, er at etter at jeg lagde en slagplan med agenten min for ca 3 uker siden, har bloggen snudd helt. Det var nemlig akkurat en plan jeg trengte, for å få ned alle tankene mine på papir. Jeg fikk ryddet opp i hva, og hvor jeg ville, laget en plan med punkter, og vips så var alt mye klarer for meg, og det å blogge ble også veldig mye lettere. Jeg satt jo på alle ideer selv, jeg måtte bare få hjelp til å sortere de, og legge en slagplan for å gjøre det effektivt, og ordentlig. Effektivitet er nøkkelordet. Så dette er dagens tips fra meg, lag en plan, og gjør det gjerne allerede nå, og legg på punkter du kommer på utover dagen, og sett deg klare mål frem til jul.

For meg har bloggingen forandret mye i mitt liv. Det har vært starten på en helt ny reise. Og dette tenker jeg å fortelle dere mer om senere idag 🙂

Men før den tid, er det tid for en skikkelig treningsøkt! Er dere klare for det? 😀

3 runder. Hver øvelse som gjøres på den enes siden, skal også gjøres på den andre siden. Derfor er denne økten noe tøffere, og et par minutter lenger. Men det klarer dere, det er tirsdag! 😉

30 sekunder på, 10 sekunder av. Spør bare om det er noe dere lurer på!

Masse lykke til! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *