Du har nå to valg! (advarsel, dette innlegget kan endre livet ditt for alltid)!!!

Du har alltid to valg. Og vi tar dette valget idag, fordi det er mandag, dagen hvor vi alltid skal starte noe nytt.

Vi kan starte i det små. Vi kan starte med å bare endre denne ene dagen. Eller kanskje bare denne ene uken. Mandager kan nemlig være to forskjellige dager. Du kan velge å ta imot mandagen med åpne armer, eller du kan velge å gå inn med tanken om “Åh, det er mandag og ny uke, blæh”! Det er ofte veldig lett å skille disse to typen mennesker, og man ser de begge hver mandag på sosiale medier 😉 Noen er på med motiverende ord, og bilder med en gang, andre hater mandager. Men det ikke alle vet er at tankegangen du har en mandag morgen, påvirker ikke bare den dagen, men kan påvirke hele uken, og uken etter, og uken etter..

Nå går vi inn i de litt større tankebanene. Hold fast, det er her livet ditt kan ta en vending.

Tanker spiller en så enorm rolle i hele ditt liv, og jo fortere man forstår det, jo fortere får man en ny kontroll over livet sitt. Det er rett og slett en makt over deg selv. Og du sitter på toppen og kan styre alt. Med tankene dine kan du bestemme hvor du vil, hva du vil, hvem du vil ha i livet ditt, hva du vil tiltrekke deg etc. Du kan virkelig se for deg hvor du vil være om en viss tid, og tankene vil jobbe for deg, mot den retningen. Det høres kanskje veldig hokus pokus ut, og det er litt hokus pokus, men det betyr ikke at det ikke er mulig! Albert Einstein var den første som beviste dette, og da med fysikk. Han kunne bevise dette da han fant ut at tankene vi sender ut er vibrasjoner. Vibrasjoner er energi. Og disse vibrasjonene tiltrekker seg like vibrasjoner. Lik energi. Så for å gjøre det kort og enkelt, så alt du sender ut av hodet ditt, er det du tiltrekker deg tilbake. Tror du ikke på vibrasjoner, så tenk bare på radioen, som sende rut trådløse vibrasjoner. It really does exist;)

Dette har jeg snakket litt om før også, når jeg har nevnt frykt, og hvilken makt frykt kan ha på deg. Frykt er nemlig en så sterk tanke, og følelse, at den tiltrekker seg akkurat det du frykter. Og det mye raskere enn det du drømmer om. Du har sikkert selv kjent på frykt, hvordan det er en så sterk og reell følelse, enn når du sitter og drømmer om fremtiden. Men det er faktisk akkurat det samme, to tanker, en om frykt, en om fremtiden.

Så for å komme oss dit vi vil i livet, er det første vi må eliminere frykt. Vekk med den. Registrer hva det er du er redd for, si til deg selv at det skal du aldri være redd for igjen, for det kommer aldri til å skje “under your watch”, og kun fokuser på det du VIL ha i livet ditt.

Og vet dere. Det funker.

Det er så utrolig deilig å være meg for tiden, og å oppleve at de målene og de tankene jeg har satt ut, det skjer meg nå. Og det er så utrolig spesielt å få gjenkjenne det jeg har tenkt, og drømt om for mange år siden, det jeg har jobbet mot, selvom det selvfølgelig har vært noen sideveier her og der, så har jeg alltid samlet meg, fokusert på målet, og nå er jeg i strak retning dit jeg vil. Veien er absolutt ikke ferdig, men jeg har kommet på veien jeg endelig har drømt om, uten at jeg har visst hvordan jeg skulle komme meg dit. Men livet tok meg dit, jeg måtte bare ha tålmodighet og tillit til at det kom til å skje. Og dette krevet mot, selvfølgelig. Ha tillit og tålmodighet til drømmene dine, og ikke la frykten ta overhånd. Selvfølgelig. Men har man den tilliten, og den motivasjonen. Ja, da er det bare å holde fast, for du kommer virkelig dit du vil.

Og når man har kommet seg inn på den veien du har drømt om, forestilt deg, selvom det er i andre former enn du kanskje forestilte deg, ja da, da er det en følelse som jeg nesten ikke klarer å sette ord på. Og der er jeg for tiden. Jeg går faktisk rundt meg konstante sommerfugler. Akkurat som om jeg er forelsket. Fordi den følelsen av å være akkurat der jeg skal være, i retning akkurat dit jeg har fokusert på, den er bare så sterk, at det nesten bobler over. Det er så vanskelig å forklare konkret, men det eneste jeg kan gjøre, er å dele den kunnskapen jeg fikk for mange år siden, dele hva jeg har gjort med den, og hva den kunnskapen har gjort med meg. Tenk å våkne opp hver dag og bare glede seg til å jobbe, fordi jobben du har bare er så gøy og givende? Hvem vil ikke ha den følelsen? Og hvem kan gjøre noe med det? Du!

Det er så enormt mange bøker, filmer, serier og mennesker som prøver å bringe denne kunnskapen til verden, selvom den ofte er forklart på mange forskjellige måter. Men de alle vet det samme, samme budskap, det er du som har makten til å endre alt i livet ditt. Skape din egen drømmesituasjon.

Vi har også alle et forskjellige syn på lykke. Noen tror penger er lykke. Det kan jeg fortelle dere at overhodet ikke stemmer. Man kan komme langt med penger, og penger kan komme veldig godt med, men det gir deg en kortvarig lykke, om du ikke har med deg hjertet i det du gjør. Det er dine indre følelser som gir deg lykke. Om du er glad i deg selv, om du er omringet av mennesker som er glad i deg, og vil deg godt. Kjærlighet, det er ekte lykke. Materialisme kan gjør livet morsomt, og spennende, men uten kjærlighet varer all lykke veldig kort. Og det som er litt morsomt er at om du fokuserer på kjærligheten, og deg selv først, så kjenner man også at penger ikke er like motiverende, det er det å jobbe med det man elsker som er motiverende, og når man jobber med det man elsker, med hele hjertet, da kommer ofte pengene også av seg selv. De små miraklene av å leve. Noen tror det kun handler om å jage rikdom. Oof, så slitsomt! Jag etter indre lykke og kjærlighet, og vips så har du all lykke du kan drømme om, resten ordner seg oftest av seg selv! Hokus pokus! ;D

Så ja, du har to valg idag idag, hvilket velger du?

Jeg hadde blitt kjempe glad om du delte innlegget videre, om du føler at dette er informasjon andre også kan ha nytte av 😀 (facebook knappen nederst i innlegget) <3

Og til de av dere som bare vil trene litt, og driter litt i alt annet, her er økten deres 😉 Sorry for veldig lang intro, haha 😀

3 runder folkens. 2. øvelse gjøres med to kluter, og øvelsen med dips gjøres med 10 helt dype dips, uten å rette armene, og deretter en rett, deretter 10 dype, og en rett.

30 sekunder på, 10 sekunder av. Husk at du kan bruke Gymboss appen for nedtelling.

Lykke til, å ha en fantastisk dag!!! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *