Hands up if you L-O-V-E fridays! ukens siste økt er klar :D

Ah, fredager. Det er noe magisk med denne dagen. Starten på noe godt 😉 Med mindre man skal flytte, haha! Måtte bare si det. Det bare poppet opp. Har flyttet altfor mange ganger, og når helgen nærmer seg da, så er det den eneste gangen det er grøss og gru.

Men ja, fredag!!! Johoo! Skal dere noe hygglig? Jeg skal slappe HELT av, og skal til og med innom Artesia spa med to venninner, og deretter lunsj på Asia på Aker Brygge, med en til venninne som slenger seg på. Det blir så hyggelig, at det bobler litt inni meg. Akkurat som om jeg skal på date! Da er livet som det skal være, når det bobler i kroppen av små, hyggelig hendelser <3 Ellers blir det bare kos med Jesper, og lilleputten vår. Beste jeg vet er å være med de to. Kanskje vi skal prøve å komme oss ut i skogen på søndag og! Vi bor bare et steinkast unna, men tiltak å gå ut, når det alltid er ting som trengs å bli gjort i hjemmet. Men idag ble alt jeg skulle avlyst pga sykdom, så da skal jeg være hjemme, og da skal jeg prøve å få gjort alt av husarbeid helt ferdig. Så helgen kun blir til kos. Hurra! De små lykkene som mor 😉

Men, før vi kan ta helg, må siste økt gjøres. Jeg håper dere er klare? Det er kun 4 øvelser idag, så noe lettere, men desto viktigere at dere gir full innsats.

3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder pause.

Masse lykke til, så sees vi på bloggen senere idag? 😀

GOD fredag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *