Your hard work will soon pay off, torsdagens økt er her! :D

Hold ut litt til, så er det kun en dag til det er fredag, og to hele fridager 😀 Helgen er våre små hvilkepauser i hverdagen. Vekk fra alt stress, og mas, og man kan slå ut håret og være helt seg selv. Gjerne bak lukkede dører. Kanskje med en skikkelig god joggedress, en god bok, eller lek og morro med hele familien. Helg er best, uten tvil! Jeg skal nesten ha helt fri selv, bare en liten spatur, og så lunsj med noen av mine kule barselvenninner. Lykke!

Men nok helgeprat, det er fortsatt torsdag og vi har en viktig jobb å gjøre 😉

Er dere klare?

3 runder. 30 sekunder på, 10 sekunder pause. (Husk Gymboss appen, om dere vil ha hjelp til telling).

Lykke til, og ta gjerne en titt innom senere idag, for å se mitt neste blogginnlegg 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *