Visste du at du har enorm effekt på andre? Motivasjon og økt er klar! :D

Hvordan var mandagen igår? Blir du påvirket av dårlig vær, eller er du den personen som trosser vær, og smiler og gjør dagen bedre for folk rundt deg? Det er litt magi i det å smile og gjøre dagen til andre bedre, for den du gjør dagen best for, er nemlig deg selv.

Jeg gjorde en avtale med meg selv for mange år siden. Fra da av skulle jeg bare være positiv og si ja til alt. Nesten alt da, alt som ikke er farlig 😉 Og fra den dagen fikk jeg et helt nytt liv. Alt rundt meg forandret seg, og hverdagen kom i et helt nytt lys. Positivitet er noe man burde lære om på skolen, for er du positiv kan du nesten flytte fjell. Prøv en uke da vel, om du er usikker! Har du hørt ordtaket “fake it till you make it”? Å plutselig være positiv kan virke veldig falskt, og litt rart, men da gjelder dette ordtaket, bare vær det en liten stund, selvom det føles rart, så vips så glemmer du at det er rart, og det blir en del av deg. Og det går fort.

Det var dagens lille motivasjon 😀

Nå venter jeg bare på at Oliver skal våkne, så vi kan dra i barnehagen. Han må alltid han en liten nap før barnehagen, så blir han ikke overtrøtt iløpet av dagen.

Så da gjenstår det bare en treningsøkt, er dere klare for det? Økten idag tar et skikkelig tak i core og magemuskler, samtidig som du får trent godt på hele overkroppen.

3 runder som vanlig, tredje øvelse gjøres på begge sider av magen. 30 sekunder på, 10 sekunder av. (Husk at Gymboss appen er et godt verktøy)

Senere idag skal dere få en veldig vond historie, om da spiseforstyrrelser tok over livet mitt. Så håper dere titter innom …. <3

Ha en fantastisk dag, husk å smil, og lykke til med økten! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *