En positiv tanke om morgenen, kan forandre en helt dag! Økten er klar!

Visste du egentlig det? Hvor lite som skal til for å forandre en hel hverdag? For det er faktisk kun en positiv tanke om morgenen, helst før du står opp, som kan forandre hele dagen din! Tenk det, og tenk hvilken makt tanker faktisk har på oss! EN tanke dere! 😀

Idag er det mandag. Jeg har faktisk gledet meg, ettersom jeg skal få jobbe lit igjen. Oliver er fortsatt ikke helt frisk, men det er kun litt forkjølelse igjen, så han kan gå for et par timer. Så får jeg gjort unna en viktig photoshoot jeg skal ha idag. Uteshoot? Tvilsomt. Det er jo litt kjedelig da, ettersom vi skulle ha en cool location. Men vi gjør det beste ut av det 🙂

Idag har jeg laget en rompeøkt til dere, på oppfordring fra en av leserene. Denne økten er ganske tung, og effektiv. Grunnen til at den er litt tyngre er at man ikke reiser seg ved de fleste av øvelsene, men bare blir “bounsende” nede i feks knebøy. Ikke lov å reise seg 😉

Den tredje øvelsen gjøres med begge beina, så det er egentlig to øvelser.

Alt gjøres 3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder av. Tips; Last ned Gymboss appen, så teller den for deg.

Masse lykke til, så håper jeg dere titter innom senere idag for et skikkelig godt høstmåltid, med dessert og det hele! 😀

Ha en fantastisk dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *