Oppfølgingsinnlegg til vårt ekteskapsproblem..

Herregud for en respons! Er dere klar over hvor mektig denne bloggverden kan være? Det at man kan skrive om følelser, og hendelser, gir en ytringsfrihet, som jeg tror er en liten redning for mange. Allerede etter at innlegget ble “sluppet” ut, følte jeg meg for det første veldig mye bedre. Jeg fikk det av brystet, og det ble ikke lenger så tungt. Men, det var først etter all responsen jeg forstod hvor mye et blogginnlegg kan påvirke nesten hva som helst, ikke bare på meg, men på min familie, og også alle leserene. For det som skjedde, var at Jesper fikk lese alle kommentarer, den ene etter den andre poppet inn, og han ble så flau! Så flau at jeg klarte ikke la være å le, og vi begge måtte bare le, og vi fikk virkelig snakket gjennom det! Han forstod alvoret, og virkelig hva han faktisk hadde gjort. Og vi kom faktisk frem til en løsning, en avtale med 50/50 løsning. Annenhver gang. Så var det en leser som la igjen en kommentar, med et godt tips om å faktisk skrive ned i kalenderen hvem som gjorde hva sist. Så slipper man unødvendige diskusjoner, og man får en ryddig avtale. Ryddige avtaler er virkelig like viktig i business som i forhold.

Jeg må smile litt mens jeg skriver. Den reaksjonen Jesper fikk igår, da han ble så flau. Da han virkelig skjønte hva som hadde foregått disse to dagene, og at han selv var i en boble hvor alt bare var han og hans jobb. Siste gang det skjer for å si det sånn! 😉

I natt så våknet Oliver opp 2 ganger bare, og da tok vi en økt hver. Han smatt opp. Jeg smilte, der jeg lå og koste meg under dynen. Nytt liv! 😉

11850857_10153045179071867_41906329_n11995499_10153045179091867_1751188758_n

Så tusen takk til alle dere som kommenterte og delte, dere ble en del av et ekteskapsråd, som virkelig hjalp oss. Og det på kun en kveld!

Tenk hvor vi er idag, hvilke verktøy vi har, som man kanskje ikke tenker over. Tenk hvor mye vi inspirerer hverandre gjennom blogger. Bloggere kan få veldig mye kritikk, for å “bare være bloggere”, men etter igår ble jeg veldig ydmyk, til hvilken påvirkning en blogg kan ha, i positive retninger. Jeg skjønner jo at det finnes blogger som inspirerer millioner med viktige innlegg, men for lille meg, så var dette en veldig morsomt øyeblikk, hvor et problem, plutselig ble behandlet i et folkelig ekteskapsråd 😀

10963814_1629247163953787_2023689126_n

Takk for hjelpen alle sammen, jeg gleder meg allerede til neste debatt dukker opp, så vi sammen kan løse de, og klekke ut noen gode løsninger! 😉

Idag skulle jeg egentlig bort til en interiør kveld, med en god gjeng andre bloggere, men på grunn av lille Oliver så må jeg nesten bli hjemme. Dette er rett og slett fordi Oliver blir veldig mamma mamma på kveldene når han er syk, og jeg vil ikke ofre hans helse for at jeg skal ut å ha det litt gøy. Der går faktisk grensen 😀 Og i tillegg har Oliver klart å smitte meg litt halsvondt, så jeg tror jeg bare skal hvile, og bli klar til en jobb uke. (forhåpentligvis en jobb uke ;)). Imorgen kommer dessuten halve familien på Får i kål, så må jo være i form til det og. Får i kål er en av mine favorittretter, og jeg elsker hele høstfølelsen som følger med. Skal tenne stearinlys over alt, og lage en litt magisk stemning. Søndagskos! Er jo ikke ofte familien kommer på besøk, så da må vi kose oss litt ekstra. Tenkte å legge ut både oppskriften på får i kål, og min sunne dessert jeg skal lage, på bloggen på mandag 😀

Har dere en hatt en fin morgen idag? <3

Ønsker du å lese oppfølgingsinnlegget til denne “kranglelen”? Les utfallet her 😉 

– Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *