Kick Off helg med United Bloggers!

Herregud for en helg. Jeg mener det. Det var virkelig EN kul helg! Og jeg tror jeg kan prate for alle når jeg sier at vi koste oss skikkelig!

Det var opplegg fra ende til annen, og selv det faglige påfyllet på lørdag morgen var kjempe spennende og inspirerende. United Bloggers har virkelig klart å skape noe helt unikt, og de stopper jo aldri å vokse. Visjonen deres er så enormt stor, og vi er så utrolig heldige som får være en del av noe så kreativt, spennende, og ja slitsomt og. Det beste med hele United Bloggers må likevel være kjærligheten de ansatte gir til oss bloggere. Teamet er virkelig et team, hvor alle ønsker å gjøre hverandre sterkere. Alle unner hverandre stor suksess, og alle bare gir ut en hel haug med kjærlighet. DET er det ikke man opplever ofte! Og spesielt ikke i et yrke som bloggere, hvor det KAN bli veldig overfladisk. Men nei. De har virkelig klart det. Og de fleste er, tro det eller ei, langt fra overfladiske.

IMG_0143

På fredag kom vi opp til mingling med god mat og litt drikke. Vi ble servert en helt fantastisk konsert med to norske menn, som har klart å kapre med seg en ung afrikansk kvinne. Stars for Life heter de. Denne afrikanske kvinnen fortalte først sin historie, som også var utrolig inspirerende. Hun kommer fra en bitte liten landsbygd hvor de nesten ikke har noen ting. Denne fantastiske kvinnen hadde en stemme som virkelig ga ståpels. Hun sang og skapte rytmer, som fikk hele meg til å bare flytte med henne til denne landsbyen! Jeg fikk en sånn euforisk opplevelse, og jeg og noen andre måtte bare danse oss og danse med. Noe våkner i meg med afrikansk musikk. Jeg har nok garantert hatt noe med en urbefolkning i tidligere liv 😉 WOW!!!

På lørdagen var det duket for foredrag, klesvisning fra Moods (døds kul kolleksjon som er ute nå!!!) og deretter aktiviteter.

IMG_8580IMG_8584

Av aktiviteter fikk vi velge mellom downhill med sykling, go cart, bumpy biler, fjellklatring, høyt og lavt park, og rafting.

IMG_0113
DSC_0135
Min båt! Ser ut som vi tipper, men vi gjør faktisk ikke det 😉 Reddet i siste liten!!
DSC_0062DSC_0136 DSC_0134

Ja, selvfølgelig valgte jeg rafting!!!!! Jeg har drømt om å rafte siden jeg fikk vite at rafting eksisterte! Og det var som jeg trodde, sinnsykt kult!! Man er virkelig i synk med naturen, og får virkelig kjenne på dens krefter. We loved it! Det morsomme var at det var 14 jenter og 3 gutter som ble med. Resten av gutta valgte det kjærestene/konene deres valgte, og det var ikke mange som turte å velge rafting. Men de angret etterpå, det så man godt 😉 Velger det klart igjen neste år! Dere burde sjekke ut Dagali opplevelser om du vil prøve ut en av disse aktivitetene. Rafting anbefales selvfølgelig på det sterkeste! Passer for alle aldre, I promise 🙂

Da vi kom hjem rakk jeg en rask tur i spaen med noen av de andre, før det var mingling og cava i Hamsun suiten, hvor UB teamet bodde. DEN fine suiten. Alle var kledd til pent, og vi så ut som en riktig heit gjeng!

IMG_8625
IMG_8643
Lene Orvik, kjæresten til Espen Hilton og Kaja Marie 😀
IMG_8619

Deretter ble det servert tre retters middag nede i den fineste restauranten, hvor det ble holdt taler, og en ble fridd til. Yes, du leste riktig. Anne Brith ble fridd til av mannen sin! Var ikke det en kul overraskelse? Og i en sal med bloggere, og sosialemedie guruer, spredde nyheten seg raskere enn ild i tørt gress. DET er ihvertfall garantert 😉

IMG_8661
John Arne holdt takk for maten talen! Han har nemlig blitt blogger han og. Sjekk ut johnarneriise.no
IMG_8676
IMG_8672
Ble kjent med denne suuuper kule dama, Anette Marie! Sjekk ut den populære bloggen hennes; tingjegliker.no

Deretter ble det fest. Dans og morro langt på natt. Og på søndagen var det frokost og bare rett hjem til min deilige familie. Savnet de masse, det gjør jeg alltid, selvom det er utrolig gøy å leve litt på utsiden 😀 Neste gang skal de være med, da det er lov å ha med familien sin. Men nå som Oliver er så liten, og våkner på natten, ble det lite aktuelt å ha med de om jeg skulle feste og ha det gøy, og i det hele tatt få litt søvn. Men neste år vil det bare være kjempe hyggelig 😀

Hadde det veldig virkelig veldig gøy:D

IMG_0145
Stjal snappen fra Anette 😉 bare digga dette bildet! Følg henne på snap, der deler hun virkelig hele livet sitt heeele dagen 😉 tingjegliker heter hun der 😀
IMG_0130
Anette og Glenn! Glenn har også en sykt fresh moteblogg! Sjekk ut glennhenriksen.no
IMG_0139

Her er enda flere bilder fra helgens tur, og titter dere innom imorgen skal dere få en skikkelig bra pris av meg på helgetur for 2 på prisvinnende Vestlia resort! Dette vil dere ikke gå glipp av, da det virkelig er en god pris for å bo på et så fint hotell som dette, hvor tilbudene er uendelige. Det er alle mulige uteaktiviteter, men også spa, et lite badeland, og masse å finne på for hele familien! Så følg med, så skal dere få vite hvordan dere kan få denne gode prisen av meg imorgen 😀

Ha en fortsatt fin dag 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *