Da turen gikk til den franske riviera!

Og denne turen gikk med svigers. En side av familien hvor det meste er luksus, og ganske så behagelig! Og livet er faktisk jæskla bra med litt luksus en gang i blant as!

Vi har faktisk årlige turer, som jeg bare gleder meg hele året fra vi kommer hjem til neste tur igjen 😉 Så jeg gleder meg generelt 364 dager i året til neste tur. Om sommeren er det Garden Beach i Juan Les Pines i Frankrike, og i desember er det skikkelig luksustur til London. Every year! Rart jeg gleeder meg??

Det har faktisk vært et par år uten Frankrike for meg og Jesper, da vi de siste årene har besøkt familien min i Spania. Jesper familie i Frankrike, min familie i Spania. To veldig forskjellige ferier, to veldig forskjellige familier. Pappa har et lite hus og en leilighet i en bitteliten landsby med kun 2000 innbyggere ved Valencia, som vi også bare elsker å besøke. Stranden er helt turistfri, og alt er veldig avslappet. Og det er faktisk utrolig deilig det og. Kontraster ja, og vi elsker det.

Men i år, Frankrike. Oh lala. For en tur! 5 dager, fullspekket med opplegg. Unni, Jespers mor, er flink til å ordne og gjøre alt klart på forhånd, så det er absolutt ingenting som er tilfeldig. I år besøkte vi en spennende glassblåsefabrikk i Biot, besøkte Colombe D´Or i St Paul de Vince, og roadtrip til St.Tropez. Vi var så heldige å privatsjåfør denne gangen, da det faktisk kan lønne seg, om man ikke skal bruke bil mye. Leiebil betaler man jo for hele dager, mens sjåfør, kun de timene man bruker de. Og for oss lønnet det seg. Og det er ganske så stas altså! Selv for en voksen kvinne på 31 😉

St. Tropez var nydelig. Jeg har alltid bare hørt masse prat om det, så jeg gledet meg faktisk veldig til å se denne ettertraktede byen. Den var i pastellfarger, så ny og, og massevis av kule småbutikker (som jeg bare eeeelsker!!), og selvfølgelig en hel haug med LEKRE yachts. Man blir liksom bare gående å stirre på alle båtene, for de er så store, så fine og man blir så sykt nysgjerrig på hvem som skjuler seg der inne. Bare det å en mindre yacht i en uke koster jo nesten 1 mill! (Jeg måtte sjekke, så jeg vet hva jeg drømme om ha råd til en dag;)) Bare å jobbe!!!!!!

IMG_0465

Vi besøkte også masse nydelig restauranter. Nesten alle lå nede ved havet. With a view. Og det er alt jeg trenger. Utsikt over havet gjør noe med meg. Det og et glass rosé! Eller mojito! Svak for mojito altså. 

IMG_0497 IMG_0570

Men nok prat, mye morsommere med bilder!! 😀

IMG_0621
Vår lille livsnyter <3
IMG_0510
Min vakre svigerinne Christina
IMG_0557
Oliver fikk et nytt perspektiv på livet!
IMG_0674
Jeg fikk spesialbestille vannmelonjuice! 😉 No life without it!
IMG_0584
Vårt hotell by night
IMG_0659
Innenfor Colombe D´Or
IMG_0484
Litt romantikk på strandbaren ved hotellet
IMG_0501
<3
IMG_0749
Vinsmaking på Chateu Minuty ved St. Tropez
IMG_0752
NAM!!!!
IMG_0851
Min outfit på St.Tropez turen
IMG_0809
IMG_0701
Vi besøkte Edna Falaos restaurant rett utenfor St. Tropez! Kult sted 🙂
IMG_0717
Edna Falao´s restaurant.
IMG_0791
IMG_0830
Oliver ble SKIKKELIG pappagutt på turen!!
IMG_0784
IMG_0848
Et obligatorisk strandbilde!
IMG_0457
Ventet skeptisk på servering! Ikke vant til det der 😉 (første dagen hans;))

Smelter bare av dette siste bildet her <3 Et bilde sier virkelig mer enn tusen ord..

IMG_0824

Takk for at dere tittet innom 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *