Ny økologisk kleskolleksjon til baby og barn fra Lindex :D

(Dette innlegget er IKKE sponset, dette gjør jeg av fri vilje, fordi vi hadde en så fin dag og jeg virkelig vil fremme bærekraftig produksjon og salg)

Idag var jeg så heldig å bli invitert på lanseringsfrokost hos Lindex, med min lille tussetass av en sønn (jeg vet, jeg bruker masse klisse ord på Oliver, og det blir bare værre! I am a mom..). Vi koste oss SÅ mye, og Oliver var helt i ekstase da han både fikk leke med ballonger, krabbet rundt i hele butikken med en butikkdame som løp etter han, og alle speilene han kunne speile seg i! Drømmedag!

IMG_8127IMG_8204IMG_8202IMG_8161

Lille Hiawatha! ;D

IMG_8182IMG_8188

Mor, altså meg, fikk en deilig frokost fra Julies matblogg, med både grønne smoothies/juice, sjokokuler, og sandwiches! I tillegg fikk Oliver velge ut et antrekk 😀

Den nye kolleksjonen er en kolleksjon jeg vil anbefale videre. Nå begynner kjedene å få opp øynene for bærekraftig produksjon, og kolleskjonen er av økologisk bomull. Ikke bare det så har jo jeg en svakhet for alt som har med fjær og indianer å gjøre, og kolleksjonen er litt inspirert av denne stilen. Just take a look 😀

Sweater, Sweat Pants, Head Band  / Composition:  / Sizes:  Prices:  Sales start:
Sweater, Sweat Pants, Head Band
/ Composition: / Sizes:
Prices:
Sales start:
Lindex-School-start-Campaign-2015-6
Tunic, Sweatshirt, Sweat Pants, Cap  / Composition:  / Sizes:  Prices:  Sales start:
Tunic, Sweatshirt, Sweat Pants, Cap
/ Composition: / Sizes:
Prices:
Sales start:

Hurra for bærekraftig produksjon! 😀 For de som ikke vet hva det innebærer, så vil det si sunne klær for våre barn, helt fri for giftige kjemikalier, men ikke minst like viktig så vil også de som jobber med denne produksjonen slippe å få sykdommer, og avkom preget av disse giftige kjemikaliene. OG det er godt for miljøet vårt. VINN VINN! Verdt å tenke over når du handler klær til både deg og de rundt deg <3

TIL ALLE FORELDRE; På lørdag arrangerer Lindex “Barnas dag” i alle butikker i Norge, og da får alle barn oppleve det Oliver opplevde igår! Det var både ansiktsmaling, lek med i telt og mye annet gøy 😀

Ha en nydelig dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *