One cute outfit a day keeps the mistresses away!

Eller? 😉 Neida. Jeg er så heldig å ha en mann som virkelig aldri ville vært utro mot meg. Heldigvis. Har hatt en eks som virkelig var notorisk utro, så utro at jeg ble lurt nesten hver dag. Det finnes faktisk flere psykopater blandt oss en man tror, og det er skummelt når du er den siste du tror skal møte på en, så går du bare rett i baret. Men jeg lærte mye av de værste tre årene i mitt liv. Men nok om det! Poenget var jo egentlig noe helt annet. Jeg elsker å kle meg for mannen min! Jeg mener det er viktig for å holde forholdet i live, å kle meg fint, og føle meg fresh. Når jeg føler meg fin, så oser jeg selvtillit, og det ser Jesper godt. Og hvor deilig er det ikke med etterlengtende øyne og litt ekstra tafsing når du står og lager mat? Etter graviditeten følte jeg meg alt annet enn attraktiv. Virkelig. Alt hang, og jeg gikk ikke ned i vekt som alle andre hadde snakket så mye om. Jeg vet ikke om jeg faktisk så så uattraktiv ut, men det var veldig lite tafsing, og jeg tror min lave selvtillit ikke hjalp i det hele tatt. Så så fort jeg fikk muligheten til å trene og komme inn i gamle klær igjen, følte jeg med fort mye bedre. Innsatsen min hadde alt å si. Og nå som jeg trener 5 dager i uken, og ser og føler at resultatene bare bli bedre og mer merkbare for hver dag, så føler jeg meg sterkere enn noen gang, både fysisk og psykisk. Det å ha født, og så få en så flott kropp, etter så mye innsats, det gjør virkelig noe med en. Kroppen er bare så fantastisk, og hva den kan klare! Og den fortjener å få komplimenter av meg selv. Jeg vet hvor mye innsats jeg legger i helsen. Dette gjør at jeg elsker å pynte meg for tiden og føle meg som jeg føler meg innvendig, om dere skjønner? Og dette merker Jesper, og jeg bare elsker å føle meg fin for han igjen, og se at forelskelsen blusser opp. Man kan være litt kritisk og si at utseendet ikke har noe å si, men de fleste vet at dette ikke stemmer. Jeg vet jo selv at sommerfuglene flyr litt ekstra når Jesper kommer hjem med dress, god lukt og ser super deilig ut! Dette i kontrast til joggis i helgen, så har det selvfølgelig mye å si. Det kan ikke sammenlignes, og jeg føler meg som da jeg så han for første gang. Og det mener jeg er viktig. Hvis man ikke mener man skal jobbe for det, så er dette opp til den enkelte, men jeg mener det helt klart er verdt å føle seg både fin og se at mannen din også beundrer deg 😀 Men vi alle er forskjellige!

Idag var det en lang dag med både møte med Innovasjon Norge for å søke om kapital til det nye prosjektet jeg har nevnt tidligere, så tok vi en tur innom to agenturer for å se på diverse varer, for deretter å pakke bestillinger fra nettbutikken som tok nesten 3 timer! Kom ikke hjem før 18.30 ikveld, og jeg er veldig glad for at ikke alle dager er sånn 😉 Men det er litt godt også, så lenge man trives med det man gjør 🙂 PUH! Så kommer det en morsom dag imorgen, hvor jeg skal få være vitne til en “Flash mob” som skal foregå på Fornebu. Mer kan jeg ikke si, men jeg skal ta bilder og filme, så dere skal få se det senere imorgen 😀

Her er min “feelgood” outfit of the day 😀

IMG_7106IMG_7110IMG_7100IMG_7131

Nå nærmer det seg sommerferie og, yeeeeey!!! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *