Uken som gikk! PUH, har dere det likt eller??

Da var uken endelig over. Det er ikke ofte jeg sier det, men denne uken har det vært MYE! Jeg har vel faktisk bedt om det selv, det kan jeg ikke nekte for, men det noen ganger det greit med et pust i bakken. Det blir vel ikke akkurat et pust i bakken heller, med tanke på at alle helgene går til fiksing i huset, men det er mer gøy enn slitsomt. Jeg er en raser på å gjøre ferdig hjemmet raskt, og holder gjerne på langt til natt. Og vanligvis funker det døds bra! Men aldri har jeg bodd i hus som voksen, så ikke visste jeg at det arbeidet faktisk ikke har noen synlig ende 😉 PUH! Men jeg har funnet en løsning, og det er stable alt inn på ett rom, så rydder jeg alle de andre rommene først. Og sånn har jeg egentlig holdt på. Nå begynner ett og ett rom å bli ganske så ferdig: Landlig stil har det virkelig blitt, og glir rett inn på paradiset Nærsnes.

IMG_7551-1IMG_7554

Men. Det hjelper lite å være småbarnsmor i min nye hverdag. Da er det opp kl 06, senest 07, og da starter dagen med mine to små babyer (Oliver OG Lucky)!

IMG_7622

Min dag har viktige morgenrutiner som egentlig tar mest fokus, med tanke på bloggen, hvor det skal trenes en Super X økt (mitt konsept for Tabata), og deretter mat til sjela, og selvfølgelig Oliver og Lucky som skal ha sitt. Kl 10-11 er alt klart, og jeg føler at det nesten er midt på dagen. Utrolig rar følelse. Jeg har alltid ledd litt av de som klarer å trene kl 07, og tenkt at det ALDRI kommer til å skje meg. Men nå føler jeg meg heldig om jeg får sove til 06.30 og føler meg da opplagt! Livet kan virkelig forandre seg på et blunk, DET skal sies! Og ikke minst mitt indre ur. Det hadde vel ingen som kjenner meg trodd, men det er altå meg idag! 07.30 er å dra seg! ;D Det er litt godt vondt. Det er godt å komme seg opp og få så sykt mye ut av dagen, men det er litt vondt å aldri kunne dra seg skikkelig lenger. Men Oliver sover lenger og lenger, så i helgene blir det faktisk en time ekstra her og der. Yey!!!

En liten oppsummering av min uke;

På mandag tok jeg en tvungen Ikea tur, som jeg bare måtte få unnagjort. Det har vært 4 ikea turer den siste uken, kun fordi de virkelig har alt på en plass. Det gjør alt så lettvint, så kan man handle andre detaljer andre steder som pimper opp hjemmet. Men Ikea folkens, de har virkelig fått MYE bra! Im shocked! Jeg fikk barnevakt og dro helt alene for første gang, og hadde jeg ikke dratt alene hadde jeg nok aldri fått handlet alt jeg skulle ha (og litt til;)). Sendte bare mms til mannen og fikk aldri noe svar 😉 Er kanskje ikke så rart? Jeg vet ikke helt hvordan jeg klarte å få handlet alt dette på egenhånd, men så husker jeg at jeg har fått barn, så da skjønner jeg hvordan. Det nye magiske giret (til Jespers store skrekk ;))

IMG_7467IMG_7477IMG_7466

På tirsdag klarte jeg å få til min første løpetur her på Nærsnes. Herregud for et sted altså. jeg blir helt målløs jeg av den vakre naturen langs kysten! Oliver lå som en død sild i sin første tur i løpevongnen, så tror han også nøt utsikten!

IMG_7528

Deretter fikk vi besøk fra døds tøffe Vibeke Skofterud, og Oliver ble litt starstrucked! Spesielt glad ble han da han fikk låne solbrillene hennes.

IMG_7556-1

Blir nok et bilde å vise til konfirmasjonen det gitt! 😉 Holdt på å le oss ihjel, han sjarmerte jo henne rett i senk!

Han klarte å overtale oss begge til å ta en tur på stranden, og vi virkelig hadde en liten pause på dagen som var velfortjent oss alle 🙂

IMG_7572

Vibeke er faen meg en knalljente, så det blir kjempe spennende å se hva som skjer videre og kanskje ta litt del i det, hva vet vel jeg? 😉

På torsdag fikk jeg skvist inn et lite minibarsel treff med de supersøte jentene her på Nærsnes. Vi var hos skjønne Lise, med sitt vakre hjem. Elsker å titte på andres hus, det er så utrolig mange kule ideer!! Hun hadde i tillegg laget den nydeligste salaten med vannmelon, granateple og masse annet godt, og hjemmebakte scones (my favourite!!) med syltetøy UTEN sukker (laget spesielt med tanke på at jeg ikke spiser sukker!!). DET festmåltidet for matvraket meg.

IMG_7669

Jeg blir helt paff av hva alle gjør for min trivsel! Jeg vet jo at det er til inspirasjon og at de liker det selv, men likevel så blir jeg veldig ydmyk av hvor hensynsfulle alle er. De synes jo alle at jeg er litt halvsprø som er så bevisst på kostholdet, og tror jeg stresser fælt med det, men jeg lever jo virkelig drømmelivet med kosemat hver eneste dag, nettopp fordi jeg bruker sunnere erstatninger og kan leve sunt OG godt, uten å legge på meg et gram. Er ikke DET en grunn til å leve sunnere så vet ikke jeg. For å ikke nevne at hverken jeg eller min familie noen gang er syke. DET er bonuser man ikke bør legge under en skuff altså! ;D

Idag måtte jeg pakke en av våre største ordre noen sinne, som tok meg 3,5 time å pakke! (merk; TO sider!!)

IMG_7681

Det tok virkelig piffen ut av dagen, da jeg hadde planer om å rekke både Ikea og en annen butikk som selger putevar. Men ut av det blå ble jeg oppringt av min busy mann som fortalte at jeg måtte skyndte meg til Hønefoss (Ja, Hønefoss!!), for å signere noen bankpapirer, da vi hadde fått det lånet vi ønsket på å bygge full hage, med gjerde, plen og trær i sommer. Så da var det bare å pakke ordren, ta med min tålmodige lille sønn som bare satt i vognen og lekte de 3,5 timene og kjøre til Hønefoss (svigers hjemsted og hotellbusinesess)!

IMG_7714

Jeg ventet middagsgjester kl 17.00 hjemme, så det piplet helt seriøst svetteperler i pannen da kl var 16.45 og jeg jeg satt i kø på E18 og ikke hadde handlet engang. Heldigvis satt mine kjære gjester i samme kø, så vi parkerte HELT likt utenfor døren da jeg kom hjem. FLAKS! Så fikk alle et glass vin og roen senket seg! For et kjør! Blir godt å få sommeren på å lande litt kjenner jeg. helt siden fødselen har jo livet mitt gått i hardkjør, og med kun 2 mnd permisjon så har jeg virkelig gått og gledet meg til litt ferie. Vi hadde store planer om både Miami, Spania til pappa og Spania til en av mine beste kamerater, men det ser nå ut til at alt blir lagt på hylla og at vi blir hjemme for å få ferdig alt med hus og hage. Oliver skal døpes den 5 juli, så det er liksom nok å gjøre her 😉

Men nå skal jeg ta meg et glass rosévin og nyte at helgen endelig er her, gjestene har akkurat dratt og jeg skal sove helt til 07.30 og nyte helgefri 😉 Haha.. Livet som mor! Men I gotta say, i wouldn´t change it for anything in the world <3

Håper dere har hatt en fantastisk uke, at dere har  fått gjennomført minst 3 av øktene mine, og begynner å se litt resultater! 🙂 Jeg gleder meg spent til siste uke i juni for å se sluttbildene til de som sendte meg startbilder. Stå på, livet er til å leves, ikke like på latsiden 🙂

Ha en kjempe fin helg, imorgen blir det soooooool!

Lots of love Caroline <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *