Ellefesten! :D

På torsdag var det duket for den årlige sommerfesten til Elle! En fest jeg har gledet meg så utrolig lenge til å være med på 😀 En fest med masse herlige mennesker, nydelig sommervær, masse morsomme sommerdrinker og bare skikkelig god stemning. Oslo er så lite så man møter jo så mange kjente helt ned til barndommen! Ikke minst blir man kjent med masse nye mennesker som plutselig har noe til felles med meg, og vips så skaper man nye vennskap! Livet er så deilig for tiden, og 2015 er virkelig et år med vekst for min del. Vi har bygget hus, jeg har fått flere samarbeidspartnere, bloggen har fått mange lesere, møtt enormt mange kule og driftige mennesker, og livet bare smiler! Det var litt på tide, etter noen tøffe år på flere fronter. Det ser ikke alltid sånn ut på utsiden, men livet har gitt meg mange utfordringer de siste årene. Jeg tenker at alt skjer for en grunn og står i det, men det er godt med en liten oppgang;) Så har jeg jo fått en nydelig sønn og, som startet hele denne positive viralen for meg! En indre styrke kommer ut og ga meg en helt ny glød i hjertet mitt. Og skaperkraften kommer ut;) Og dette året har såvidt starter, for NÅ har jeg mye kult på tapeten fremover, som jeg gleder meg til å ta dere med på 😀

Her er noen bildedryss fra den utrolig hyggelige sommerfesten på Ekebergrestauranten i Oslo;

image
Førdrink hjemme hos Celine 😀
image
Min deilige ektemann, som endelig fikk bli med ut 🙂 Og han følte endelig at han “levde” litt 🙂 Han har jo ikke vært ute på ett helt år nesten 😉
image
Vakre og festlige kvinner 😉
imageimageimageimage

Min deilige venninne, som jeg har det så utrolig morsomt med;) Ler bare av tanken på oss sammen!!

image

Disse tre altså <3 Sofie og Celine i sitt ess!

image

Mor koste seg kan man si, og jeg fikk kremplassen etter X antall timer i vonde sko! Herregud å lite jeg går i heler etter at jeg ble mamma! Dette må det bli en forandring på, for DETTE funker jo ikke 😉

image

Og hjemturen var nesten det morsomste, med nok bobler innabords! 🙂 Herregud så deilig det med en sånn kveld i blandt! Det må liksom til for å kjenne at man lever! Masse liv og røre er godt å kjenne på det og, ikke bar gulp, arbeid og matlaging 😉

Ha en fantastisk søndag og nyt livet! 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *