En kick-ass økt med Camilla/Treningsfrue :D

Hva er vel morsommere enn utfordringer? Og enda morsommere er at det er jeg som gir utfordringene, og får møte så utrolig mange kule mennesker. Jeg husker for ca 6 år siden da jeg begynte med denne treningsformen, og all den slakten jeg fikk av de såkalte “spesialistene” og da faktisk utelukkende fra gutter. 10 minutter var bare piss, og hadde liten til ingen effekt. Forskning eller ikke forskning, dette hadde de ingen tro på! Jeg fortsatte jo å trene for meg selv, og har ikke angret en dag siden. Jeg har variert litt noen ganger, da jeg plutselig fikk litt lyst til å trene vekter på senter på vinteren, men da kun fordi jeg fikk lyst til å prøve noe annet en liten stund. Men jeg datt fort tilbake til øktene mine. De er jo såå mye morsommere og mindre tidkrevende!

Nå har jeg gjort denne treningsformen til noe mer enn bare meg og mitt, og startet en ny trend. Det er så gøy å kunne få lov til å inspirere andre til endelig å begynne å trene igjen, da 10 minutter er noe som får folk flest til å tørre/orke å prøve. Og jeg har fått så mange kule og hyggelige mails, med alle mulige tilbakemeldinger og bilder på kun 1-2 ukers resultater! Er ikke DET kult? Og det er virkelig synlige resultater!

Til høsten skal jeg lage ordentlige livsstilskurs, med 2-3 måneders ned i vekt kurs, med matplaner og coaching. Disse blir online. Så skal jeg også lage min første bok, hvor Super X (navnet jeg og min manager har valgt å kalle det fremover, originaltittel er Tabata) kommer ut til det store land, med bilder og øvelser og både matplan og veiledning. Dette til alle de som ikke har tid eller lyst til å trene på senter, og nå kan kicke ass hjemme i stua eller ute i det fri. En spennende høst i vente!! 😀

IMG_7352

Nå får dere økten fra dagens utfordring med tøffeste Treningsfrue. Herregud for en fit jente! Den rompa hennes kunne jeg virkelig betalt for!! Og ekstra gøy er det når økten fikk oss begge til å piple litt svette, og virkelig få litt hatfølelse midtveis 😉 Da vet jeg at jeg har fått frem et godt poeng med at DISSE øktene virkelig funker og virkelig bør prøves. Kjørte helt til Skedsmokorset for å møte henne på morgenen, og hun var bare en SÅ positiv og kul person! Er så deilig å møte sånne mennesker. Det gjør virkelig hele dagen min komplett 😀

Og til dere som er spente, her er dagens økt 😉

1- Hoppende utfall

2- Spiderman pushups

3- Planke med side”dumping” (haha, what a name!! ;))

4- Burpees m/pushups

5- Her kan du velge. Enten hoppende utfall igjen, eller litt hvile med feks situps med to touch. (Ta mot annenhver tå, så du trener skrå magemuskulatur)

3 runder, 30 sekunder på, 10 sekunder av.

Masse lykke til!

På fredag skal dere få enda en økt, så da håper dere er klare 🙂

Skal dere noe hyggelig idag forresten? Det er jo meldt knallvær! Kanskje ta økten med ut? 🙂

På meg blir det Ellefest med mann og venninner, hipp hurrraaaa 🙂 Blir godt med litt bobler, fine folk og god musikk! 😀

Ha en fantastisk dag 😀

Klem fra Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *