Å være karrierekvinne OG mamma!

Min hverdag er alt annet enn lett. Men det er et valg jeg har tatt fordi jeg har en indre stemme inni meg som aldri holder kjeft! Hun vil alltid ut på nye tokter, lære mer og hun brenner for å skape. Jeg må ofte bremse henne, men aller oftest blir jeg revet med selv av ideer og drømmer.

Per dags dato så har kanskje min indre stemme fått altfor mye gehør, og jeg jobber mer enn noen gang. Ikke bare med et prosjekt, men sånn ca 4 prosjekter på en gang. OG jeg er mamma på fulltid med en baby. Ikke vet jeg hvordan jeg får det til, men viljestyrke er ihvertfall i teten! Det er jo selvfølgelig utrolig gøy å jobbe med så mye spennende, da jeg ser at disse prosjektene vil møte hverandre og styrke hverandre om ikke altfor lang tid. Det er en rød tråd i det hele og DET er så spennende. Men det krever sitt. Så as we speak sitter jeg med hodepine, TUNGE øyne og en veldig slapp kropp. Dagen idag tok litt mye energi rett og slett. Jeg har en engel av en baby heldigvis, da han har fått enormt mye stimuli siden han var veldig liten, som gjør han veldig rolig og tålmodig! Så det er virkelig å anbefale om du planlegger å bli mor 😀 Legen til Oliver sier også dette hver gang vi er på helsesjekk, han er langt forut sin alder og har den roen fordi han opplever så mye og blir veldig fort trygg 🙂 Så aldri la en baby stoppe deg.

IMG_7072

Men han skal ha sitt han og! Feks idag; Første møte kl 11.15. 11.20 Oliver har bæsjet, møtet tar pause og jeg må skifte på han der og da! 12.00 Oliver skal ha mat. 12.30 Oliver begynner å bli veldig trøtt og vil sove. Vi går og spiser lunsj, og Oliver sovner. Kjempe produktivt møte kan du si! Og det var et utrolig viktig møte for meg. Men idag ville han ha sine behov dekket FØR han vanligvis skal, så da er det bare å være god mor før alt annet 🙂 Men sånn kan dagene gå. Så nå sitter jeg å jobber hjemme istedet, for å ta igjen det jeg ville få ferdig i møtet. Utenom det har jeg hatt vareleveringer, mottak av leveringer på det nye huset vårt, og hilst på mine United Bloggers “kollegaer” og levert ut litt supermat til de.

IMG_7095

Alt handler om innstilling! Det gjør det alltid. Vi alle kan få til alt, om vi bare vil, så aldri la noen andre fortelle deg noe annet! Leste i media her om dagen, at vi ikke skal fortelle våre barn at de kan få til alt de vil, da det ville være totalt løgn, og de ville vokse opp med å tro de kan noen de ikke kan. WTF??? Hvem i alle verden kan si noe så dumt? Du skal da så aboslutt fortelle dine barn at de kan få til alt de bare vil! Og får de det ikke til, nei da lærer de av det! Det viktigste er da å ha troen på seg selv? Det finnes så enormt mange tette fagfolk som skal fortelle oss hvordan vi skal trøkke janteloven på våre barn, og jeg er et resultat av det! Jeg hadde virkelig aldri troen på meg selv da jeg vokste opp, fordi jeg var omringet av janteloven og forventninger som ikke passet min personlighet og mine drømmer. Hadde noen fortalt meg at jeg kunne gjøre det jeg ville og gå for mine drømmer, fordi jeg kunne klare alt, hadde jeg nok hatt en helt annen start på livet. Hoppet over et par psykiske barrierer og knekk. Men man lærer av det og selvfølgelig. Men det var vondt og unødvendig.

Som karrieremor med enormt mye erfaring allerede, skal jeg virkelig booste Oliver og få han til å gå for sine drømmer og hjelpe han se at han kan klare alt han bare setter viljen til å klare. Han skal ha troen på seg selv, og lære av sine egne feil på veien. Men han skal absolutt ha tro på seg selv 🙂 Han har allerede en god start og skjønner utrolig mye. Dette tar jeg meg tid til, og elsker å se hvor fort han nå tar ting.

Jeg har valgt et liv som kanskje ikke egner seg best som fulltidsmamma, men det betyr ikke at jeg ikke er en god mor, jeg vil heller påstå at jeg kanskje blir en enda bedre mor, da jeg kan ta med meg erfaringer og visdom hjem, og jeg er utrolig flink til å involvere hele familien i det jeg gjør. De er med meg på masse arrangementer og kule happenings, og Oliver skal få lov til å være med så mye han vil når han vokser opp. Det blir selvfølgelig godt å få han i barnehage med tiden, men før den tid så må jeg bare gjøre det beste ut av det, og med tanke på at han ALDRI gråter, og bare ler og smiler dagen lang, så tror jeg at jeg har gjort en god jobb 🙂

Jeg er en av de sunneste menneskene jeg kjenner, men også derfor den mest energiske og gira som jeg kjenner. Det også på godt og vondt haha 😉 Men uten helsen hadde jeg ikke klart dette nivået, så der har jeg uansett ikke noe valg. Hver morgen har jeg en go rutine med MASSE næring! Her tenker jeg nøye igjennom hva jeg spiser og hva jeg trenger.

IMG_7092

Jeg må hoppe over et usunt måltid oftere nå enn før, da jeg kjenner det på kroppen bare timer etterpå. Det gjør meg svakere, og DET har jeg ikke tid til! 😉 Nei, helt seriøst, jeg tåler ikke hvitt sukker i det hele tatt lenger.

Jeg tenker på alle de som ikke spiser sunt, ikke rart folk blir syke ofte? Nei, kroppen er vårt tempel folkens, og vårt verktøy. Så ta vare på den 🙂

Imorgen skal jeg møte min partner i Super Helse, Marte, som jeg ikke har møtt på utrolig lang tid, da hun nylig har født! Så imorgen skal jeg møte lille prinsen, endelig 🙂 Vi skal gå tur i Drammen, fra torget, noe jeg gleder meg veldig til. Blir så hyggelig å endelig kunne dele erfaringer og snakke litt fremtid igjen. Vi har gjort så utrolig mye kult sammen de siste årene, og opplevd mer enn mange opplever en hel livstid, så jeg har virkelig savnet å prate med henne og planlegge ferden videre. Vi har begge bestemt oss for å jobbe med oss selv på si, da vi har så mye mer å gi enn “bare” å jobbe i Super Helse. Vi er begge ildsjeler som vil skape og hjelpe på hver vår måte. Snart er det nye tider igjen. Nye epoker. DET er spennende!

Karrierekvinne er det jeg er, på godt og vondt, så jeg håper jeg kan inspirere på alle hold, og beklager om jeg noen gang virker støtende 🙂 Jeg er veldig direkte, og jeg liker ærlighet. Man kommer seg ikke videre ved å gå rundt grøten! 😉 Gå for drømmene dine, og ikke la livet ditt passere deg i en trist revy når du blir gammel. Du er skapt for å leve, elske, brenne for noe, og gå for dine drømmer! Alene eller med din sjelevenn og familie! Vi er alle her for en grunn, og vi har alle menneskene vi har i livet vårt for en grunn. Har du en liten karrierekvinne i deg, men redd for å slippe han/henne løs? Slipp han/henne løs og la miraklene skje, det er ALT jeg har å si 😉

Takk for at jeg fikk dele, det ga meg energi 😀

Ha en kjempe fin kveld!

Lots of love C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *