Spennende tider, I am on a wave!!! :D

Det er så mye som skjer for tiden, at jeg føler at jeg ikke helt får landet om dagen. Det er så enormt mange baller i luften, og så mange spennende prosjekter som man blir invitert med på 😀

I livet er jeg enten i flyt eller stagnasjon. I flyt så er jeg på den veien jeg skal være. Da åpner det dør på dør med muligheter og det er en rød tråd gjennom det hele. Elsker når dette skjer! Jeg er så vant til å analysere og utrolig nøye med å være våken, og følge med på meg selv. Men noen ganger så detter jeg ut på litt stikkveier av min egen råde tråd, og kommer jeg får langt ut begynner det å stagnere. Da er det universets måte å minne meg på å komme meg på rett kurs. Dette er så utrolig kult, for er man faktisk klar over at dette faktisk skjer, så har man en guide gjennom hele livet! Men er man ikke våken og følger med på “tegnene” rundt deg, så kan man leve hele sitt liv halvveis ulykkelig, og ikke levd det livet som hadde fått din personlighet og dine evner frem 100%. Da lever man gjerne etter normer, forventninger og disiplin, istedet for å ha tillit til at drømmene dine er den rette veien, og at alt vil ordne seg om du følger drømmene dine. Jeg følger drømmen min, selvom det har vært en del utstikkere på veien min. Dette bildet forklarer så sykt godt akkurat hvordan det er 😀

success2

For et par måneder siden begynte jeg å kjenne at alt stagnerte. Skrev en del om akkurat dette da, og måtte gå skikkelig i tenkboksen. Hvorfor stopper flyten opp. Hva gjør jeg feil. Hva kunne jeg gjort annerledes. Dette er SÅ utrolig viktig. Mange stopper aldri opp og bare kjører på, og kan hende så langt nede at man ikke vet hvordan man skal komme seg ut av det igjen. Mange, og da veldig mange er i jobber de overhodet ikke trives i, men gjør det av plikt og den troen om at jobb er jobb og det viktigste er å tjene penger til livets opphold. Shitt, det må være et utrolig deprimerende liv! Jeg jobber heller så svetten renner, og blodsmaken ligger lenge i halsen før jeg går til en jobb hvor jeg ikke trives. Når du går for drømmene dine så kan du virkelig jobbe så mye at du stuper, fordi det er gøy! DET er forskjellen! Så man trenger ikke frykte hardt og mye arbeid, om det er noe man brenner for og synes er gøy. Da er hardt arbeid bare en lek!

Og nå har jeg tatt mange beslutninger og vært innom mange muligheter og løsninger, og tror du ikke at alt har snudd og jeg er i flyten igjen? Det slår aldri feil. Og det er så utrolig godt å få bekreftelse på at man har tatt riktige og viktige valg, selvom de kanskje er langt fra det du så for deg eller trodde.

images

Idag hadde jeg et kjempe spennende møte med Kimhye, (hennes blogg her) som har startet Oslo Streetdance studio. En superkul gründerdame, som jeg har blitt så utrolig glad på veldig kort tid. Det bare klaffet ved første treff! 😀 Vi bare prater og prater, og tiden flyyyr, for vi har så utrolig mye til felles. Og veldig mange av de samme opplevelsene opp igjennom årene som gründere. Og faktisk på privaten og. Rart med det! Og vips så tiltrekkes vi til hverandre og skal nå jobbe sammen på noen utrolig kule prosjekter. Og alt er en rød tråd i hva jeg har ønsket å drive med i fremtiden, slik at alt jeg allerede har jobbet med i livet, kan kobles sammen.

The-people-who-are-meant-to-be-in-your-life-will-always-gravitate-back-towards-you-no-matter-how-far-they-wander.

Her snakker vi onlinekurs, bokprosjekter og mye annet kult ;D

Hva med deg? Er du lykkelig med det du gjør? Er du der hvor du får frem det beste i deg selv?

Dette er gode spørsmål å ta med seg hele tiden, for å passe på at du er i flyten, og ikke er på et spor i livet, som kun vil gjøre deg ulykkelig i lengde. Se fremover, og planlegg. Hvor vil du, og hvor ser du for deg om feks 10 år?

Husk at vi aldri har gjort noe feil, for vi lærer av alt vi gjør, og skal ofte innom ting som kanskje ikke skal vare så lenge. Det er dette vi nok er dårligst på. Se når noe skal ende, og fortsetter videre, sterke som vi er.

Men still deg spørsmålene og se om du kanskje skal ta et oppgjør med deg selv? Husk, at når en dør lukkes, uansett hvor tøft og vondt det kan være, så åpnes alltid en eller mange flere rett rundt hjørnet!

untitledlulu

Viktige spørsmål 😀

Ha en tankefull kveld 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *