United Bloggers, en etterlengtet familie :D

Som gründer kan hverdagen ofte bli veldig ensom. Man er ikke omringet med massevis av ansatte, og det sosiale som følger med i de større bedriftene. Dette er kanskje den største nedturen med å være selvstendig. Men virkelig, det er så mange positive fordeler med å være sin egen sjef, med så store amibisjoner og mål, så det er absolutt verdt det, misfortså meg rett 😀 Men det blir ensomt! Det gjør det.

Etter at jeg var så heldig å få blogge hos United Bloggers har hverdagen forandret seg betraktelig. Jeg har fått meg en aldri så liten bloggerfamilie! Og det er så kult!

IMG_6301
Fra bloggtreffet igår! 🙂 Bloggeren Linn (link til hennes blogg her!)

Og denne typen bloggkonsept er noe som jeg ikke tror eksisterer andre steder i verden. Et sinnsykt kult konsept, hvor de har skapt et samfunn med alle bloggerene de har tatt til seg. Det som de har vært så smart å ha gjort er å ha de månedlige “fredagspils” konseptet, hvor alle bloggerene møtes til mat og underholdning. Bloggere er så forskjellige, med så utrolig mange aspekter og verdier, og jeg vil påstå at de fleste er utrolig unike! Det er så mye liv på disse treffene!! Noen på grensen til å være litt halvgærne;D Utrolig morsomt 😉

De har både kjente og ukjente bloggere, og de større bloggerene som har holdt på en lang stund har det vært veldig spennende å bli kjent med. De sitter med masse erfaring og deler med glede deres tips og råd. Det er ingen som er “bedre eller dårligere” enn de andre, og alle ønsker å løfte hverandre opp. Jeg har møtt så ufattelig mange kule mennesker de siste månedene, og endelig føler jeg at livet mitt har tatt en helt ny vending! Som nybakt mor så begynte jeg å være mye hjemme og ble sittende å se på verden fly forbi meg. Alt jeg fikk oppleve, opplevde jeg via Instagram og Facebook. DET er på grensen til litt deprimerende! Men så kommer man på hvor heldig man er som har fått en liten familie og en fantastisk mann og man glemmer det litt igjen. Men helt ærlig, jeg har savnet å være “midt i det”. Jeg har elsket å være der det skjer, og har siden jeg var 13 år jobbet med de kuleste eventene i Norge, reist rundt og virkelig vært der det har skjedd at all times. Dette er selvfølgelig noe man vokser litt fra og med årene har jeg heller valgt de eventene som det har gitt meg mest å være med på. Men de siste 4-5 årene har det nesten ikke vært tid til noe. Virkelig ikke helgeturer ut, eller noe annet enn det å jobbe. Jobbe, jobbe, jobbe. Det er sånn det er å være gründer om du skal gjøre det bra. Da krever det fokus og arbeid 24/7 i lang tid.

Etter at jeg fødte Oliver, så har jeg blitt passifisert. Det har vært en veldig rar omvending for meg som har vært så all over the place at all times. Det å måtte være så mye hjemme, at jeg nesten fikk litt småangst! Jeg har følt at verden lever uten meg! En veldig spesiell følelse. Men nesten på samme tidspunkt som jeg begynte å kjenne på denne følelse, kom United Bloggers inn på banen. Det er rart med det. Tilfeldig?

Og jeg har fått det jeg manglet. Det sosiale! Og ikke bare sosialt, men ÜBERsosialt!! Jeg har møtt så mange kule og inspirerende mennesker den siste tiden at det bare baller på seg av ideer, prosjekter og nye samarbeidspartnere. Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal starte, for det er så mye jeg har lyst til å få til! 😀

1804046-8-1420876803372
(bildet er lånt av bloggeren Juneholm.no)

Vi blir også invitert på en hel haug av happenings! Og jeg gleder meg til å dele alt med dere, da det er noen veldig kule arrangementer som kommer etterhvert 😉

I første omgang nå, så har jeg utfordret en del kule mennesker til en Tabataøkt, for å vise hva denne økten virkelig har å by på 😉 Mennesker som kanskje ikke tror på at det kun trengs 10 minutter 4-5 dager i uker, for å jobbe mot “drømmekroppen”.

Dette blir kult!!! Her er det både kjente og ukjente som skal få kjenne det svi 😉

Uten United Bloggers hadde ikke alt dette blitt satt i motion, og jeg bare gleder meg til tiden fremover og alt som skjer! Hvorfor skal tiden stoppe opp når man har blitt mamma? Nei, dette er virkelig opp til enhver, og for meg så er tiden inne for å leve igjen! Og Oliver er med meg 🙂 Han elsker det sosiale og er SÅ med ;D

IMG_5858

Til slutt vil jeg takke dere lesere, som er med meg, og følger meg. Uten dere så hadde faktisk ikke dette vært mulig! Det er dere som holder meg gående og gjør at jeg alltid tenker på hva jeg skal dele med dere for å kunne inspirere og bidra på den måten jeg kan bidra på! Jeg vil ikke bare være en blogger, jeg vil bruke arenaen til å påvirke positivt. Bruke det så smart jeg kan for å kanskje gjøre verden til et bitte litt bedre sted 😀

Senere idag skal dere få en økt av meg, som jeg skal ut å gjøre med Jesper og Oliver om få strakser! Det og titte på huset vårt, som vi faktisk får flytte inn om kun en 4 ukers tid. Er det ikke sprøtt?? 4 uker igjen!! Jeg døøør av spenning! De holder på å male nå, og er ferdig på mandag. Og det har blitt så fint! Kalkmaling folkens, shitt, DET gir et kult inntrykk! Skal ta bilder av alt så fort vi flytter inn, så gled dere 😉 Unikt og sykt fresht!

Men nå må jeg ut, om jeg skal rekke å få til alt før jeg skal slå meg ned i sofaen med min aldri så skjønne lille familie <3

Ha en kjempe fin dag fintfolk 😀

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *