SE dette søte 17 mai settet til baby/barn! Dere får 10% avslag på alt :-)

Oliver har vært så utrolig heldig å få sitt første 17 mai antrekk av Lilleprinsen i år, et antrekk som smelter mitt hjerte totalt! Har dere sett noe så søtt?

IMG_5968


Ikke bare er det jeg som er heldig, dere lesere skal også få muligheten til å handle både 17 mai antrekk og alt annet dere måtte ønske med 10% rabatt!

Bare bruk koden “grundermamma” på Lilleprinsen 🙂

Lilleprinsen satser stort i år, som dere kanskje har sett rundt omkring, og de har derfor fått noe av det største utvalget jeg har sett for både baby og barn. Det er så utrolig hyggelig å få kunne samarbeide med noen som brenner for det de gjør, og bak denne butikken står vakre Rita som eier og gründer. Hele hennes stab er så enormt service orienterte, og Rita fortalte meg idag at ingen er sjef hos henne, der er alle likestilte og gjør hverandre sterke. Dette er så viktig for meg som selv er gründer å høre, da dette er måten å komme seg opp og frem på. Ikke sitte på sin egen lille trone, men bygge et sterkt team, hvor alle gjør hverandre gode og sterke. Så derfor er det spesielt hyggelig å samarbeide med denne fantastiske butikken 🙂

Jeg og fire andre bloggere skal jobbe der på tirsdag, blant annet komikerfrue kommer og, så jeg håper dere kommer og sliter oss ut 😉 Dere kan lese mer om eventet her, og melde dere på 🙂

Her er det supersøte settet Oliver skal ha på seg på 17 mai!

IMG_6045 IMG_6031IMG_6052IMG_6028IMG_6058IMG_6042

Var ikke dette et helt nydelig sett? 😀

Jeg tok med en lue også, som matchet perfekt, i tilfelle det skulle bli litt kaldt, som det ofte blir i vårt lille land 😀 Luen er fra Lille Lam.

IMG_6077

Det finnes så utrolig mye søt og kult fra merket MeMini, som er selve settet, og de har et stort utvalgt av klær man kan bruke til 17 mai. Litt matrosakitg! Ta en titt på hele kolleksjonen her!

Genseren får du her!

Shortsen får du her!

Strømpebuksene her!

Luen her!

Og de søte skoene her!

Skoene kommer jeg faktisk til å få god bruk til ellers og, da de har en veldig god såle og er fine å øve med til å gå! Tok et par større størrelse enn det han har, så han kan vokse i de. De kan snøres igjen, så de ikke detter av.

IMG_6071

Husk å legge inn koden “grundermamma” så får dere 10% avsalg på alt dere kjøper!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *