Up and about! Nå går turen til Spania, på minnestund tur! (vi har alle våre måter å lege på:))

Etter søndagens triste nyheter, ble ikke bare livet til mormor satt på hodet, men vi rundt blir jo også i stor grad påvirket. Mormor er jo nå plutselig helt alene, og det er det vondeste i det hele. Familien skal derfor ta skift på å reise ned, og være sammen med henne, og hjelpe henne med alt som nå må gjøres. Stakar. Jeg får så vondt av henne. Men nå er det jeg som skal ned en uke på torsdag, og da skal vi bare kose og lille Oliver skal få lov til å være den engelen han er, og bare gi masse kjærlighet til sin triste oldemor.

Så nå har jeg hatt litt å stri med! Plutselig skal hundre ting ordnes på kun 3 dager. Ikke har jeg noe sommertøy i leiligheten hvor vi nå bor midlertidig, da alt er pakket og klart til huset. Oliver har heller ikke noe sommertøy. Så det har måttet bli kjøpt inn. Jeg jobber alene med levering av ordre til nettbutikken for tiden, så der må jeg sende avgårde alt jeg kan til imorgen, og deretter har Jesper heldigvis sagt ja til å hjelpe meg der et par dager. Så har det vært tre møter, og jobbing til langt på natt for å få alt arbeid med begge bedriftene “ferdig” til jeg drar. For å ikke nevne å lage blogginnlegg for hele denne uken! PUH! Blir helt svett bare av å skrive dette, haha 😉

Så dagen idag har fløyet og jeg er så sliten at jeg kjenner at sengen roper veldig høyt. Vi dro tidlig idag tidlig til Hønefoss for å si hei til farmor og tante til Oliver, og jeg kunne få fikset neglene mine før jeg skal reise, da de virkelig hadde halve neglene med lakk og halve neglene uten! Hadde jeg vært hjemme hadde jeg nok utsatt det gitt, men når jeg skal ut i public, DA må de faktisk gjøres noe med;) Ikke minst blir jo farmor og tante sååå utrolige glade når de får besøk av Oliver. Begge to småsloss om å holde han, haha 🙂 Oliver er mer interessert i alt rundt for tiden! Alt skal tas på og gjerne puttes i munn, uansett størrelse. Det er bare å dra litt har han skjønt, så får han til slutt smakt på absolutt alt!

IMG_5204IMG_5200 IMG_5205

Deretter var det å fare videre til et møte, og deretter lageret for å sende ut varer og heldigvis fikk vi attpåtil skvist inn et lite kvarter sammen med min søster og lille Emily. Min søster hadde nemlig klart å ta med et gammelt bankkort da hun skulle ut på “langtur” (med vogn så blir det et stykke!) fra skøyen til CC vest. Hun hadde gledet seg sånn til en scones og kaffe, så da jeg hørte at hun hadde prøvd å kjøpe dette for å sette seg ned, og fikk avvist klarte jeg ikke la være å redde henne ut stakar. Jeg var jo på vei den veien, sånn nesten, så da rakk jeg akkurat å betale for henne og gi henne litt penger det til det hun skulle handle, før vi fløy videre til Lilleprinsen på Bekkestua for å handle litt klær og stæsj til Oliver. Jeg kunne handlet på Lilleprinsen.no og bare hentet bestilligen kjapt, men SÅ smart var jeg ikke igår. Så da tok det litt tid der og! Skal forresten teste ut noen vårposer til vogn for dem, og jeg håper dere kan hjelpe meg med valget! På torsdag får dere se alle sammen. Det er både økologiske, voksiposer og suupersøte fleeceposer, så jeg trenger virkelig hjelp!

Må bare vise dere to ting jeg kjøpte med, jeg bare ELSKER denne genseren jeg fant til 17 mai;

IMG_5290IMG_5291

Var den ikke nydelig??

Og så har jeg sett på denne termosen i lan tid nå, så jeg kan få laget grøt “on the go”! Elsker denne ugleserien, og endelig fikk jeg tak i den 🙂 Perfekt til flyturen!

IMG_5294

Er så mye fint til de små, og det er så deilig å ha et fast sted jeg nesten handler alt, da de virkelig har ALT!! 🙂 Genseren finner du her og, flasken finner du her 🙂 (ikke sponset!)

Deilig vær idag da!;) Det hjelper jo på! En svett mor, som dro fresh og fin, og kommer hjem med totaaalt krøllete skjorte og ser ut som et takras på håret! Varme og “stress”= BAD, haha 🙂 Men hallo, jeg elsker det. Det er bare litt upraktisk! 😉

Bare for å imponere, så fikk jeg faktisk til en treningsøkt idag tidlig kl 07! Makan! Stolt av meg selv. Svetten rant, til tross for 13 minutters økt! Fortsatt ikke prøvd ut Tabata? You are SO missing out! 😉

Fordelen med å løpe rundt, er at jeg slipper å gjøre det alene. Nå har jeg jo alltid med Oliver på slep, og med hans smittende humør, blir liksom alt bare utrolig hyggelig 😉

IMG_5232IMG_5250IMG_5227IMG_5216

Søte kusine Emily 🙂

Nå skal jeg slenge meg rundt og få pakket litt, før jeg skal fakturer litt kunder! Skjønner dere jeg har litt å gjøre eller? 😉

Ikke glem å hjelp meg på torsdag med vognposene da! Er så mange fine!! Men skal jeg velge praktisk, fint, økologisk? ÆÆÆ!

Nå har dere litt å tenke på;) Takk! Neida.. joda 😉

God klem herfra <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *