Hjemmelaget sorbet, på kun få minutter!

Nå kommer varmen folkens! Så jeg tenkte å dele en sinnsykt deilig oppskrift med dere, som virkelig kan lages på mange forskjellige måter. Den er sunn. SUPERsunn faktisk! Dette er til inspirasjon og kan mikses med SÅ mange forksjellige typer bær. Her snakker vi om hjemmelaget Sorbetis! Deilig for barn OG voksne! 🙂

Dette er alt du trenger for min favoritt:

1 frossen banan uten skall

1 håndfull frosne eller ferske bringebær

Svis med lime om ønskelig.

Du kan også ha i kokosmelk og søtning, men da må den fryses ned, så den versjonen ovenfor er mye raskere, lettere og faktisk litt bedre altså! Men skal du lage andre typer is, feks sjokoladeis, kan du bruke kokosmelk og feks kokosblomstsukker/maplesyrup til søtning 🙂

Miks dette med en blender eller med en stavmikser.

Nytes NÅ! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *