Er du lykkelig? Med jobb OG privat?

Har dere hatt de dagene, møtene eller opplevelsene som bare gir deg en følelse av at DET gjorde noe med deg? Den hadde jeg på fredag. Og det var virkelig etterlengtet. Som dere vet så var jeg på bloggtreff med United Bloggers, og deretter var jeg på Lene Orviks sin Bik Bok lanseringsfest. Arrangementene var kjempe hyggelig og interessante i seg selv, men det var faktisk menneskene jeg møtte som ga meg den store energiboosten. Og det er så deilig! Jeg ble kjent med to herlige mennesker, som virkelig har satt sine spor i hjertet mitt. To mennesker som har startet noen fantastiske prosjekter, som jeg gleder meg kommer ut i live. Jeg vet ikke om noe er offisielt enda, så jeg tør ikke fortelle noe, men dere får nok vite alt om hva de driver med etterhvert, når alt er ferdig 😉 De jobber med noe som virkelig har betydning for mennesker, noe som kan hjelpe ufattelig mange mennesker, og noe som kan gi sånne energiske og livslystne mennesker som meg en plattform jeg kan benytte meg av til å både reise, oppleve og møte samme typen mennesker. Ikke minst sparring i livet, når det trengs å ryddes opp litt, og man har blitt litt blind og gått seg vill i sin egne tanker og visjoner.

Etter en kveld med disse to fantastiske personene fikk jeg ryddet litt opp i eget sinn og føler meg helt på topp. Dere vet jo at jeg har gått noen runder med meg selv i det siste, med tanke på hva jeg vil jobbe med og hva jeg vil legge min energi i, og hva som faktisk gjør meg lykkelig. Vi hadde virkelig noen utrolig kule, deilige, spennende og givende samtaler, og NÅ føler jeg at endelig er på rett spor igjen. Vi lo så mye av det å grave gjennom blokkeringer mine, så jeg klarer ikke la være å le når jeg tenker tilbake på den kvelden. Livet altså. Livet 🙂

IMG_5157

Det er så utrolig viktig å jobbe med det som gjør en lykkelig, ikke pga pengene, ikke fordi det er forventet av deg, men fordi det gir DEG noe. Og i det siste har jeg følt alt annet. Det får en til å gruble og tenke, og det å vite hva man skal gjøre er så langt fra enkelt. Jeg er jo en person som ofte blir sett på som rollemodell, fordi jeg tør å gå ut av massene, tør å gjøre akkurat det jeg vil, og tør å bryte mønstre, tør å stå ut! Så da er jeg ekstra streng med meg selv, at jeg selv følger disse “reglene” når jeg føler at noe ikke er riktig. Da skal man nemlig stoppe opp og stille seg disse spørsmålene; “Gjør dette meg lykkelig, hva er det som ikke gjør meg lykkelig, er jeg på rett plass i livet med tanke på jobb, hva kan jeg gjøre for å endre situasjonen jeg nå føler jeg er i etc.”

Men etter fredagen folkens, fikk jeg mine svar. Jeg ble stilt opp mot veggen (ikke fysisk altså, men mentalt;)), og ble “grillet”, til svarene til slutt kom rennende ut av meg. Svar jeg har sittet inne med, men som har blitt “blokkert” av forventninger fra andre og andre dumme, men helt normale grunner.

Det morsomme er at Jesper kjenner at jeg er helt annerledes etter fredagen! Han sier jeg plutselig er en helt annen! At det er lenge siden han har sett meg så gira! Men det lå inni meg hele tiden. Svarene. Hva jeg må gjøre for å endre situasjonen min, slik at det jeg jobber med gir meg så mye energi og glede som jeg har nå! Blir virkelig spennende tider fremover, for NÅ er jeg i rute og vet AKKURAT hva som må til for å holde meg i denne energien. AAH, så deilig!!!

Men. Er DU på rett plass i livet? Gjør det du jobber med deg glad/lykkelig? Er du med den personen som gjør deg lykkelig? Gjør vennene rundt deg lykkelig? Dette er viktige spørsmål å stille seg. Og den vanskeligste delen er å gjøre noe med det. Ja, du kan og skal egentlig gjøre noe med det. Du må bare legge ved de ytre forventningene, og da mener jeg hva alle andre vil si og mene, om svarene som for deg er de rette.

Happiness-map

Er du tøff nok til å gjøre deg selv lykkelig, på alle plan? Dette er viktige spørsmål, som vil gi deg en skikkelig belønning, om du tør å ta tiltak for å gjøre det som gjør DEG lykkelig.

Tør du ta steget for å gjøre deg selv lykkelig? 🙂

14511546-illustration-depicting-a-green-roadsign-with-a-happiness-concept-blue-sky-background-1

Her er det vårrengjøring i sjela, er du med?? 🙂

Ha en fantastisk, og kanskje litt tankefull mandag! 😉

Klem Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *