Påsken i bilder, del 3, The final; påskeaften!

Da var påsken kommet til ende og vi har kommet oss hjem til Nærsnes. Det vakreste stedet jeg vet om i Norge. Men det er med et tungt hjerte, for fjellet, det gjør noe med en. Luften er så ren, menneskene er så utrolig blide og stemningen er virkelig til å ta på. Påsken er jo fjellet på sitt beste, med nesten alltid fint vær og masse liv og røre!

På vår påskeaften stod vi opp tidlig for å forberede lammelåret vårt. Vi lot det langtidssteke i 7,5 timer på 90 grader, noe som gjorde steken helt ufattelig mør og god. Alle stønnet i kor under hele middagen, jeg ler meg ihjel 😉

IMG_4707IMG_4718IMG_4935

Desserten ble laget, som var en stor fruktsalat med 70% sjokolade. Sunn OG utrolig god dessert for de søtsugne! 🙂

Deretter pyntet vi bordet med det vi hadde tatt med opp av gul pynt 🙂 PÅ hytta gjøres ting enkelt, men likevel koselig 🙂

IMG_4913

Vi var ute hele dagen, men tok ingen langrennstur, da vi hadde gått nesten to mil alle de andre dagene og kroppene var ganske så slitne! Så vi hadde lenge planlagt at påskeaften skulle være en skikkelig kosedag hvor det bugnet med både sunt og usunt godt 😉 Vin og øl, kjeks og potegull og de deiligste påskeeggene! Dette hadde vi gjort oss fortjent til 🙂

IMG_4758IMG_4784IMG_4738

Vi hadde dessverre glemt solbriller til Oliver, så han fikk låne noen briller som fikk han til å se utrolig morsom ut. Stakar, vi klarte ikke la være å le,  men han bare lo tilbake så det var heldigvis gjensidig 😉 Han elsket å gå med de, og det er jo det viktigste 😉 Men helt seriøst, han så ut som en liten gisse gasse, han goingen vår <3 😉

IMG_4873

Påskekonkurranser hadde vi også planlagt! Pågrunn av barna ble det ikke skirenn i år, men vi hadde en skytekonkurranse og deretter påskenøtter. Vi hadde en blink hver, med fire skudd hver og så skulle vi se hvem som fikk best resultater. Jeg vant, just saying 😉 Vi alle var überskråsikre på at en selv skulle vinne, og det at gutta skrøt av militærkunnskaper gjorde det ekstra morsomt at jeg vant. Hvem kom på andre plass? Jo lillesøster 😉 Go girlsa!!! 

IMG_4730IMG_4892


IMG_4810IMG_4903

Har dere sett den utsikten?? Bare elsker dette stedet!

IMG_4867

En fantastisk påske, kunne ikke hatt det bedre! Og jeg håper virkelig alle hadde en like fin påske som oss 🙂

Nå er det masse arbeid fremover for min del, så det var godt med en liten ferie før alt nå braker løs. To selskaper skal utvikles, bloggen skal oppdateres og huset vårt skal bli ferdig! Her er det bare å holde fast og kjøre på! 😉

God tur hjem, og kjør pent for de som er på vei hjem idag 🙂

Klem Caroline

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *