Hashtag den følelsen!

Da var en HELT utrolig helg over. Kan jeg få kalle det magisk? Norge er jo virkelig magisk når været er på sitt beste! Midt på vidda, så langt øyet kan se, er det sol, og helt skyfri himmel.

Vi kom opp veldig sent på fredags kveld, da vi stod i kø i nesten 3 timer, før det løsnet. Ikke et sjakktrekk å dra 15.30 på en fredag. Note to self!

IMG_4037

Da vi kom opp lagde jeg raskt sammen en reinsdyrgryte, så vi kunne nyte litt deilig rødvin og peiskos, før vi måtte legge oss. Vi var så totalt utslitte alle tre, så en tidlig kveld var vi alle enige om 🙂

IMG_4040

Vi våknet alle tre tidlig på morgenen, og bare dro oss helt til 10 tiden, før vi lagde frokost og var suuuperklare for å komme oss ut i solen. Temperaturen i solen viste 22 grader i solen, og det kl 10, så dere kan tenke dere hvordan dag vi fikk!

IMG_4057 IMG_4042

Vi er alle tre, skikkelige langrennsjenter, så vi spant på oss skiene og nesten løp ut i løypa. Og der var vi på plass. Vi sukket, stønnet, og det hele hørtes ut som en liten sexøkt. SÅ deilig hadde vi det og SÅ fornøyde var vi. Det var en form for paradis. Det kan liksom ikke bli noe særlig bedre enn påskevær, deilige føre og lange vidder. Ikke etter vår mening ihvertfall 😉 Jeg tror vi stoppet sånn hver 500 meter for å snakke om hvor sinnsykt deilig vi hadde det 😉

IMG_4076IMG_4099

Vi hadde bestemt oss for en rute på 1,5 mil ca og på vei hjemover skjønte vi at vi måtte dra på litt om vi skulle rekke afterski før solen gikk ned. Vi hadde også klart å få oss en skikkelig matpause, hvor jeg overrasket jentene med de deilige råsjokoladene vi selger i nettbutikken vår. De inneholder kun 4-5 ingredienser (du kan tilogmed lage de selv!!), og den Vanoffe som jeg hadde tatt med til de, mente de smakte HELT likt som melkesjokolade. Og den er så sunn at du kan spise den til frokost. Så fikk de en liten snack pack pose med gojibær trukket med råsjokolade til dessert 😉 De var så utrolig overrasket over hvor godt det smakte, at det ga meg en idé om at jeg skal lage en liten påskepakke til dere i nettbutikken, om dere ønsker å kjøpe inn sunt godteri til påskeferien! Perfekt for barn og! Det finnes 4 forskjellige, nydelige smaker. De må bare prøves, og once you go healthy chocolate, you won´t understand why the hell you didn´t get those sooner 😉

IMG_4125IMG_4114

Så fikk de selvfølgelig prøve en av mine beryktede bountys også. Vi koste oss med andre ord 😉

IMG_4106IMG_4110

Deretter bar det rett på afterski! Vi danset 1,2 mil, viste skrittelleren min, haha 😉 Det var så utrolig deilig å lufte stompen litt! Elsker å danse, og det tok vel ikke mer enn 30-45 minutters tid før vi stod oppe på bordene. Og der stod vi til vi skulle få i oss en matbit 😉 Det er noe med afterski og bord! Det blir liksom ikke helt afterski før man står der oppe, og blir med på å skape en utrolig god steming. Og det er faktisk der man møter folk! Fulle folk som bare kåler og lager liv, og er med på å gi deg en sinnsykt kul kveld 😉

Etter matbiten dro vi faktisk til hytta, og bare koste oss med pottis, og tv! Det kan liksom ikke bli bedre! Vi er voksne og det er ikke bare fyll og fanteri som gjelder. Det er hele pakka som gjelder, og da må man bare på et punkt kose seg litt foran tv´n også, og bare le og være litt jenter 😉

Virkelig, det var en HELT perfekt tur, og man kommer hjem med masse energi og påfyll til en ny og veldig full uke. Jeg får besøk fra en kollega av meg nå om få minutter, som skal bo hos meg til onsdag. Hun bor egentlig i Sverige, men vi skal jobbe sammen denne uken og vi skal på foredrag om eksport og teknologi i hele morgen. Vi skal også møte flere av foredragsholderene etter foredragene personlig, for å få litt tips og råd til bedriften, og bare suuge til oss kunnskap fra de som har klart det før oss. Vi kan kun bli bedre, og det er utrolig viktig å være ydmyk og lære fra de som har feilet og klart det før oss, så vi kan raske med oss tips vi kanskje aldri hadde tenkt på selv 🙂

Holder dere oppdatert underveis, nå er det Oliver som skal få sin dose med mammakos, etter et par tøffe dager uten han. Det var et stort savn, men veldig sunt for han å være litt alene med pappaen sin også. De har kost seg masse, så det var overhodet ikke feil å ta et par dager vekk 😉

IMG_4340

Ha en fin søndag peeps! 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *