Morgenrutiner, en viktig start på dagen!

Min dag MÅ starte med gode rutiner, om jeg skal komme meg igjennom helskinnet 😉

Det tar så utrolig mye energi og å ha en liten gutt som nå går igjennom stadier på stadier. Dette stadiet han er i nå er utålmodig-stadiet! Han kan ikke sitte stille i 5 minutter engang før han skal ha en ny stimuli! Så da krever det energi! Det er utrolig gøy, men slitsomt 🙂 Det er jo altfor lett å glemme måltidene gjennom dagen, så jeg er avhengig av en god start.

Men det skal sies at en god start er viktig for alle typer kropper, dager og arbeid altså! Kroppen vår er avhengig av god start for å kunne holde kroppen sunn og frisk 🙂

IMG_0901IMG_0893

For meg er supermat en naturlig del av dagen, da den gir meg masse energi på lite volum. Så en smoothie på morgenkvisten med masse supermat holder meg gående lenge, og jeg slipper å bli syk, noe vi aldri blir lenger (helt sant!!). Deretter spiser vi brød eller omelett/eggerøre til lunch 🙂

Min frokostsmoothie idag bestod av veldig enkle matvarer:

Banan

Skogsbær

vann

I am Pure Amla

I am Pure hvetegress

Eple juice

IMG_1761

Med denne smoothien får jeg det jeg trenger, og den smaker utrolig godt 🙂 Jeg varierer smoothiene hele tiden, og da med forskjellige typer bær og juice.

Jeg lager også sjokoladesmoothie til frokost! Den er supersunn, DØDSGOD og enormt næringsrik! Tenk det a, sjokoladesmoothie til frokost! Til hele familien 😉  Da blir du dagens favoritt, det lover jeg! 😉  (oppskrift skal dere få senere ;))

Et annet triks jeg har til alle som liker gode morgentriks, er sitron i lunkent vann trikset!

Hvorfor? Dette er hvorfor;  (håper du kan engelsk :-/)

 • Lemon is an excellent and rich source of vitamin C, an essential nutrient that protects the body against immune system deficiencies
 • Lemons contain pectin fiber which is very beneficial for colon health and also serves as a powerful antibacterial
 • It balances maintain the pH levels in the body 
 • Having warm lemon juice early in the morning helps flush out toxins
 • It aids digestion and encourages the production of bile
 • It is also a great source citric acid, potassium, calcium, phosphorus and magnesium
 • It helps prevent the growth and multiplication of pathogenic bacteria that cause infections and diseases
 • It helps reducing pain and inflammation in joints and knees as it dissolves uric acid
 • It helps cure the common cold
 • The potassium content in lemon helps nourish brain and nerve cells
 • It strengthens the liver by providing energy to the liver enzymes when they are too dilute
 • It helps balance the calcium and oxygen levels in the liver In case of a heart burn, taking a glass of concentrated lemon juice can give relief
 • It is of immense benefit to the skin and it prevents the formation of wrinkles and acne
 • It helps maintain the health of the eyes and helps fight against eye problems
 • Aids in the production of digestive juices
 • Lemon juice helps replenish body salts especially after a strenuous workout session
IMG_1746

Grunn nok til å starte? Det værste er at man blir så sykt avhengig av dette, og etter en stund vil det bli din beste rutine. Drikker jeg ikke sitronvann om morgenen nå føler jeg meg helt rar, og skitten!! Haha, ja skitten. Kun fordi det står at du flusher ut avfall etter nattens arbeid 😉 Rart med det!! Og nå har jeg selvfølgelig påført rutinen min på mannen og svigers, haha 🙂 Nyter det 😉

IMG_1752IMG_1757

Noen rutiner du ikke klarer deg uten?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *