Fjerde og siste treningsdag denne uken!

Nå har du kommet deg gjennom første uken med trening, hvordan synes du det har gått? Er du klar for fjerde og siste økt før du får ta helg? I tre uker til skal du gjennomføre disse øktene, og etter disse fire ukene hadde jeg satt kjempe pris på tilbakemeldinger! Har du fått resultater? Føler du deg bedre? Har du tatt tilskudd hver morgen for å få de best mulige resultatene? Har du hatt noe hodepine av detoxingen? Drikker du nok vann? Du kan alltids bli bedre når det gjelder kropp og helse <3 Ta ansvar og gi kroppen din det den trenger av næring og mosjon 🙂

Nå går vi igang med siste økt for denne uken, er du klar?

Samme utstyr som sist:-)

Ha en fantastisk helg, og BRA jobbet!!! Kos deg med noe godt imorgen, men husk alt med måte og god samvittighet 🙂

Tips; Er du glad i brus? Min favoritt er Pomegranate juice fra Sunniva, blandet med Pellegrino (evt Farris!). Halvparten av hver i et glass og du har en kjempe god brus! Er du glad i ananas, ta ananas juice og Pellegrino! (Evt farris). Du har mange juicemuligheter, prøv deg frem, det er KJEMPE godt, og ikke minst sunt! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *