1. nyttårsdag tradisjon hos sviger; lobster time!!!

En dag har allerede gått og instagram renner over av trening og sunnhetsbilder. Jeg føler meg ikke heeelt klar for det enda, altså sunn er jeg jo nesten alltid, men å trene får vente til mandag 😉 Ferien er ikke over enda for min del! Ferien har jo gått så fort! Så de siste dagene skal nytes til det fulleste, før jeg kjører igang med masse smoothier og juicer fra mandagen av. Kjøpte oss tredemølle og handtler sett i romjulen, på salg, så nå skal det trenes! Elsker jo trening, så nå er det på tide å starte opp igjen etter en laaang graviditet og barseltid 🙂

Her er et lite bildedryss fra en utrolig hyggelig kveld igår 🙂

IMG_1137

Vi har blitt helt hekte på å lære oss speilreflekskameraet, her caught in the moment 😉

IMG_1151IMG_1136

Elsker stemningen disse lysene gir i rommet!! Elsker dekorasjon generelt!!!

IMG_1132

Levende peis; alt for mange er byttet ut med gasspeis. Bare elsker å se, lukte og høre på levende peis. Skaper en helt unik stemning <3

IMG_1124

Tante koser seg med Oliver. Hun er som skapt for å bli mor, så jeg håååper vi snart kan få en kusine eller fetter 😉

IMG_1114

Og så til selveste hoveattraksjonen! Har dere sett så store hummere?? Jeg gleder meg heele året til denne dagen, hvor vi får spise så mye hummer vi bare vil. Og ikke bare det så klarte vi ikke å spise opp alt, så Jesper og jeg har med to enorme hummere som vi skal ovnsbake ikveld 😉 NAM!

IMG_1134IMG_1116

Nå er det ut å handle litt, fylle opp kjøleskapet og hente vårt nye treningsutstyr, jippiii! 🙂

Ha en fantastisk dag!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *